Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect Start

Свързва ви, подкрепя ви и ви отвежда по-леко до желаната цел

Свързва ви, подкрепя ви и ви отвежда по-леко до желаната цел

We Connect Start

Свързва ви, подкрепя ви и ви отвежда по-леко до желаната цел

Интелигентната връзка с вашия Volkswagen ID.

Имате автомобил от моделното семейство ID.? Значи можете да се възползвате от предимствата не само на електрическата мобилност, но и на пълната свързаност. Онлайн услугите We Connect Start1 1 fза ID. моделите с версия на ID. Software под 3.0 ви предлагат множество дигитални асистенти и удобства като актуална информация за управлението на зарядния процес или пътнотранспортна информация и могат да контролират определени функции чрез смартфон приложението Volkswagen App.

След актуализация на софтуера поне до версия ID. Software 3.0, можете да разширите гамата от възможности за свързаност с услугите We Connect за вашия ID. Ще разберете кои онлайн услуги се поддържат от вашия ID. с проверката за съвместимост.

Кратък преглед на вашите предимства:

  • Свързаност и онлайн възможности
  • Дистанционен достъп до многобройни функции на автомобила чрез приложението Volkswagen App
  • Безплатно използване през първите три години
Зареждане

Готов, когато сте готови вие.

Искате да проверите оставащия пробег на вашия ID. модел? Онлайн свързаността на ID. и смартфон приложението We Connect ID. App ви предоставят постоянна информация за актуалното ниво на заряда на акумулаторната батерия и оставащия пробег. Можете също да проверите дали зарядният кабел е свързан и ако е така, да стартирате или да спрете зареждането директно от дивана вкъщи. Въвеждането в приложението на обичайния час за тръгване също е много удобно - вашият ID. ще ви чака готов и зареден всяка сутрин.

Климатизация

Фокусиран изцяло върху вас.

Навън е твърде горещо или адски студено? Смартфон приложението ще ви помогне да настроите удобно желаната комфортна температура в купето на вашия ID. При наличие на онлайн връзка, климатичната инсталация в ID. може да бъде включена, изключена или настроена за постигане на определена температура в желания час на потегляне дистанционно от смартфона. Изключително удобна е и възможността за регулиране на отоплението на седалката, преди да потеглите. Така ще се почувствате добре в своя ID. от самото начало.

Навигация

Пристигнете по-свежи и отпочинали

Информирайте се за пътнотранспортната обстановка в практически реално време и се доверете на оптималния маршрут. Така ще пристигнете по-свежи и отпочинали до желаната крайна цел.

Научете повече за навигацията

Онлайн гласово управление

Всичко под контрол само с гласа ви

Понякога човек е прекалено зает още с първото качване в автомобила сутрин. Хубаво е в такива случаи навигационната система и уебрадиото да се подчиняват на всяка ваша дума. Благодарение на онлайн гласовото управление2 можете да изберете крайната цел на пътуването и любимата песен почти толкова естествено и лесно, колкото ако говорите с някой от своите спътници. Достатъчно е да кажете "Hallo ID." и вече можете да управлявате с гласа си различни функции на инфотейнмънт системата като мобилния телефон, радиоприемника, навигационната система и автоматичната климатична инсталация.

Забавления

Пожелаваме ви приятни забавления

Слушайте любимите радиопредавания на живо или подкасти чрез уебрадиото и се насладете на пълната свобода за работа в интернет, която ви дава WLAN-Hotspot възможността за свързване на до 8 мобилни устройства. Необходимият за това обем мобилни данни можете да получите чрез смартфон тетъринг или да резервирате удобно срещу заплащане от външния доставчик на мобилни комуникации Cubic Telecom. Така ще си гарантирате само любимите забавления, докато пътувате.

We Charge3 - още по-лесно зареждане

С We Charge можете да зареждате своя ID. още по-лесно и спокойно - у дома чрез стенния модул Wallbox или на път от обществените зарядни станции на една от най-големите и най-бързо развиващи се мрежи в Европа. Особено практично вграденото в инфотейнмънт системата на вашия ID. приложение In-Car App, което позволява намиране на картата и навигация до най-близките до актуалното ви местоположение свободни станции и колонки за зареждане заедно с информация за наличните типове куплунги и зарядни мощности.

Научете повече за We Charge

Свързаност В постоянна връзка с приложението Volkswagen App

Изтеглете комфортното смартфон приложение за цялото моделно семейство ID. Volkswagen App е вашата връзка с вашия ID. и с всичко друго, което е важно за вас. С него вашият смартфон се превръща в  дистанционно управление, с което можете да управлявате много практични функции на автомобила. И можете да държите своя ID. винаги под око - дори когато не сте зад волана.

Възползвайте се от цялото многообразие онлайн услуги с VW Connect или We Connect за вашия ID.

VW Connect или We Connect във вашия ID. разширяват дигиталните възможности на вашия автомобил с версия на софтуера от ID. Software 3.0 нагоре, добавяйки интелигентни функции и асистенти в ежедневието, които ви осигуряват връзка с вашия автомобил и много полезна информация.

Просто се регистрирайте и сте готови

Тук ще разберете как да активирате We Connect Start само в няколко стъпки и да се възползвате от удобството на нашите дигитални услуги в автомобила и вашия смартфон.

1. Изтегляне на приложението Volkswagen App

Изтеглете безплатното приложение Volkswagen App за вашия смартфон. В зависимост от вашата операционна система, ще откриете приложението Volkswagen App за Android или iOS съответно в App Store или в Google Play Store.

Приложението Volkswagen App в App Store

Приложението Volkswagen App в Play Store

2. Създаване на потребителки профил

Влезте в приложението с вашия Volkswagen ID. Ако все още не сте създали Volkswagen ID, приложението ще ви води през регистрацията стъпка по стъпка.

Вход или регистрация

3. Добавяне на вашия Volkswagen

Добавете вашия Volkswagen към потребителския си профил в приложението Volkswagen App, като използвате идентификационния номер на превозното средство (VIN). Номерът VIN може да се открие зад челното стъкло или в регистрационните документи на автомобила.

4. Aктивиране на We Connect Start

За да завършите активацията, следвайте показаните в приложението инструкции за сключване на договор We Connect Start. И вече сте готови да се възползвате от интелигентните услуги в дигиталното си ежедневие.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип