Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Включване на VW Connect и We Connect

Включване на VW Connect и We Connect

Спестете време, бъдете отлично информирани и си осигурете спокойствие - всичко е въпрос на настройка. Интелигентните асистенти от гамата на VW Connect и We Connect познават добре вашите навици и улесняват живота, когато сте заети с ежедневните задачи. Уверете се сами.

С бързи крачки към свързания автомобил

Моля, имайте предвид, че за използвне на пълния функционален обем на услугите са необходими наличието на Volkswagen ID потребителски профил и отделен договор с Volkswagen AG за използването на мобилните онлайн услуги.

1. Изтеглете приложението Volkswagen App

Изтеглете безплатно приложението Volkswagen App за вашия смартфон. В зависимост от неговата операционна система, ще намерите приложението Volkswagen App за Android или iOS съответно в App Store или в Google Play Store.

Volkswagen App в App Store

Volkswagen App в Play Store

2. Създайте потребителски профил

Влезте в приложението с вашия Volkswagen ID. Ако все още не сте създали Volkswagen ID, приложението ще преведе стъпка по стъпка през процеса на регистрация.

Влезте или се регистрирайте

3. Добавете вашия Volkswagen

Добавете вашия Volkswagen с неговия идентификационен номер VIN (номера на шасито), който можете да намерите в регистрационния талон и зад челното стъкло на вашия автомобил.

4. Aктивирайте VW Connect или We Connect

Следвайте инструкциите в приложението, за да завършите процеса на активиране и се възползвайте от пълните възможности и удобства на интелигентните дигитални услуги в своето ежедневие.

Ето как можете да се възползвате от услугите VW Connect или We Connect във вашия Volkswagen

Тези инструкции ще ви преведат стъпка по стъпка през процеса на активиране, който ще ви осигури връзка с вашия Volkswagen.

Изтеглете инструкциите за активиране

 

Изтегляне на Volkswagen App Download

 

Насладете се на всички удобства и възможности на услугите на VW Connect и We Connect в едно смартфон приложение. Просто изтеглете приложението Volkswagen App на вашия смартфон и го свържете с вашия Volkswagen.

Изтегляне на Volkswagen App в App Store

Изтегляне на Volkswagen App в Play Store

Винаги онлайн с мобилните пакети данни от Cubic Telecom

 

Осигурете си бърз интернет за вашия Volkswagen - лесно и с ясни условия.

Научете повече за пакетите данни

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип