Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Еднократна регистрация, многобройни ползи.

Еднократна регистрация, многобройни ползи.

Зад всеки герой има и помощници. Именно такива помощници на своя страна имате с услугите на VW Connect, респ. We Connect в новото приложение на Volkswagen. Тук ще научите повече за това кои услуги са най-подходящи във вашето ежедневие и кои изисквания трябва да бъдат изпълнени. Тук виждате общ преглед на всички предлагани услуги и възможности.

Предлагането на услугите, описани в пакетите VW Connect и VW Connect Plus, както и We Connect и We Connect Plus, може да се различава в различните държави и зависи от модела, моделната година и оборудването на автомобила. Повече информация за предлаганите услуги можете да получите в зоната за клиенти на myVolkswagen или във вашето смартфон приложение Volkswagen.

Базови функции

Основните функции като например услугата за спешни повиквания и задължителната по закон система за спешни повиквания eCall са на ваше разположение без необходимост от сключване на отделен договор за VW Connect или We Connect. Ако искате да прехвърлите определени персонализирани функции от един автомобил в друг, трябва да бъде налице навигационна система Discover Media или Discover Pro, както и от потребителски профил Volkswagen ID. Разбира се, трябва да влезете във VW Connect или We Connect с вашето потребителско име и парола.

VW Connect и We Connect

Вашите първи стъпки в дигиталните услуги на Volkswagen и възможност за директна връзка с вашия автомобил - с VW Connect или We Connect вашият Volkswagen е подготвен за модерна комуникационна свързаност. След еднократно активиране можете да използвате безплатно множество полезни и иновативни онлайн услуги. 

За да използвате тези безплатни услуги, е необходим отделен договор VW Connect или We Connect, който можете да сключите онлайн с Volkswagen AG.1

Услуга Техн. предпоставки
Повикване на пътна помощ Серийно оборудване
Актуално състояние на автомобила Серийно оборудване
Врати и светлини Серийно оборудване
Доклад за техническата изправност на автомобила Серийно оборудване
Данни за пътуването Серийно оборудване
Местоположение на паркирания автомобил Серийно оборудване
Планиране на сервизно обслужване Серийно оборудване
Мобилен ключ 1) Discover Pro (за Passat, Arteon или Golf) или Discover Media (само за Golf), съвместими модели смартфони

1) Само в съчетание с допълнително предлаганата навигационна система "Discover Pro" (при Passat, Arteon и Golf) или Discover Media (само при Golf) и в комбинация с приложението We Connect App. При Passat и Arteon и (след закупуване на функцията) при Golf първоначално се предлагат по пет безплатни мобилни ключа. Мобилните ключове могат да бъдат активирани в рамките на първите 4 години след подписването на договора VW Connect / We Connect. Прехвърлянето на мобилен ключ изисква проверка на самоличността на изпращача на ключа чрез процедурата Volkswagen Ident. След инсталиране в съвместим модел смартфон, мобилният ключ има свързана с крайното устройство валидност от една година.

Изображението показва актуалната продуктова гама.

VW Connect Plus и We Connect Plus

Гамата дигитални услуги на Volkswagen е истинска нова вселена, която издига свързаността на ново ниво. С вашия Volkswagen ID и след активиране на VW Connect Plus или We Connect Plus, вие ще имате на ваше разположение изобилие от допълнителни функции - от интелигентната навигация в практически реално време, през уебрадиото до възможността за използване на личния смартфон като дистанционно управление. За още повече комфорт и забавление.

За да използвате тези услуги е необходим отделен договор VW Connect Plus или We Connect Plus, който можете да сключите онлайн с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на VW Connect Plus и We Connect Plus през целия безплатен срок на договора1, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес www.myvolkswagen.net или в смартфон приложението Volkswagen (на разположение за изтегляне в App Store и Google Play Store)

Услуга Технически предпоставки
Клаксон и аварийни светлини -
Онлайн алармена система против кражба Алармена система против кражба
Онлайн стационарна вентилация Golf 8, предлага се само при някои варианти двигатели, изисква се определен капацитет на акумулаторната батерия
Онлайн стационарно отопление Стационарно отопление
Заключване и отключване 1) -
График на заминаване Електромобил или модел с хибридно задвижване
Климатизация Електромобил или модел с хибридно задвижване
Зареждане Електромобил или модел с хибридно задвижване
Онлайн гласово управление 2) Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover 5); гласово управление
Уебрадио 3) Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro; пакет оборудване „Streaming & Internet".
Мултимедиен стрийминг 3) 4) Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro; пакет оборудване „Streaming & Internet".
WLAN Hotspot 3) Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro
Онлайн информация за пътнотранспортната обстановка Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover след активиране на ъпгрейда "Навигация".
Онлайн изчисляване на маршрута Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover след активиране на ъпгрейда "Навигация".
Бензиностанции и зарядни станции Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover след активиране на ъпгрейда "Навигация".
Онлайн актуализации на навигационните карти Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover след активиране на ъпгрейда "Навигация".
Онлайн въвеждане на крайна цел на пътуването Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover след активиране на ъпгрейда "Навигация".
Места за паркиране Discover Media, Discover Pro или Ready 2 Discover след активиране на ъпгрейда "Навигация".

1) Услугата за заключване и отключване има отношение към сигурността и изисква проверка на самоличността чрез процедурата Volkswagen Ident. Вашата самоличност ще бъде проверена от партньор на Volkswagen или чрез видео чат.

2) Онлайн гласовото управление в момента се предлага на следните езици: немски, английски (Великобритания и САЩ), френски, испански, чешки и италиански.

3) При използване на услугите  "Streaming & Internet", на определени In-Car-приложения, както и на WLAN Hotspot, които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие, е възможно да бъдат таксувани допълнителни пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom". Информация за условията, цените и покритието можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио и мултимедиен стрийминг е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието на договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

4) Използването на услуга изисква наличието на потребителски профил в съответната стрийминг услуга/приложение.

5) Гласовото управление на навигационните функции в "Ready 2 Discover" е възможно само след активиране на ъпгрейда "Навигация".

Изображението показва актуалната продуктова гама.

Повече подробности за услугите VW Connect Plus и We Connect Plus 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип