Menü schließen
Затвори

И ежедневното може да е специално.

Многобройните способности на новия T-Cross го правят функционален и податлив на трансформации. Със своя кросоувър дизайн, възможности за индивидуално оформление и изключителна практичност, той предлага перфектна комбинация от гъвкавост и компактни размери. С две думи - готов за почти всяко приключение.

Силно излъчване с компактен кросоувър дизайн.

Външно оформление

Новият T-Cross съчетава градския дух с функционален дизайн. Издълженият преден капак и широката радиаторна решетка му придават впечатляващ външен вид, а изразителните форми на каросерията изглеждат добре навсякъде - в града, в ежедневието и далеч от утъпканите пътища.

Повече информация

Толкова индивидуален като Вашия вкус.

Интериор

Сред акцентите в интериора са индиректното осветление, висококачествените текстилни тапицерии на седалките и допълнително предлаганите дизайнерски пакети в три различни изпълнения. Вътрешното пространство предлага не само комфорт на високо ниво, но и възможности за индивидуално оформление.

Повече информация

Бляскаво привличане. Още от пръв поглед.

Светлини

Новият T-Cross има наистина страхотно излъчване - с включените в стандартното оборудване LED дневни светлини и халогенни фарове, градският SUV се представя в перфектна светлина. Нивото на изпълнение Style е оборудвано и с LED фарове.

Повече информация

Винаги на Ваше разположение: гамата от джанти на T-Cross.

Джанти

С какви джанти ще блесне Вашият нов T-Cross, зависи единствено от Вас. Богатата палитра от джанти* за модела Ви предлага страхотни възможности за избор на 16- до 18-цолови алуминиеви джанти, придаващи на Вашия T-Cross съвсем индивидуална нотка. Като например 18-цоловите алуминиеви джанти "Nevada" в черно с гланцирана повърхност.

Повече информация

Акцентите на новия T-Cross от различна перспектива.

Опционалните R-Line оборудвания за T-Cross.

Подчертайте спортно-експресивния стил на Вашия T-Cross: с опционалното R-Line оборудване външният вид на автомобила става по-изразителен, а интериорът по-стилен.

R-Line „Екстериор & Интериор“

Показва се от спортно-експресивната си страна – T-Cross.

С опционалния пакет R-Line "Exterieur & Interieur" ще придадете на Вашия T-Cross още повече самоувереност и динамика. Елементите в типичния R-Line стил подчертават неговия спортен характер, а вътрешното оборудване със своите стилни детайли отговаря на цялостната картина.

Повече информация

 

R-Line „Екстериор“

Блести с впечатляващи спортни елементи: опционалният R-Line екстериор пакет.

R-Line "екстериор" оборудването на Вашия T-Cross убеждава със спортно-динамичните дизайнерски елементи като типичната за R-Line радиаторна решетка и R-Line специфичните брони отпред и отзад.

Научете повече

 

Държи на цвета.

Новият T-Cross е несравнимо многолик - с допълнително предлаганите дизайнерски пакети "Black", "Energetic Orange" и "Bambus Garden Green" от ниво на оборудване Life, Вие можете да му придадете незабравимо излъчване и да го превърнете в истинска модна икона.

Дизайнерски пакет "Energetic Orange"

Създайте интериор изцяло по Ваш вкус.

Допълнително предлаганият дизайнерски пакет "Energetic Orange" определено привлича погледа. С успешната цветова комбинация на декоративните панели в Energetic Orange и сиво, Вие ще предизвикате истинска цветна сензация и ще превърнете Вашия T-Cross в истински пример за подражание.

Повече информация

 

Дизайнерски пакет „Schwarz“

Вие определяте индивидуалния вид на Вашия интериор.

Обичате семпли цветове и спортен стил? Тогава допълнително предлаганият дизайнерски пакет в черно ще се впише перфектно в представите Ви - с акценти като декоративните панели в черен гланц и сиво, всяко пътуване с Вашия T-Cross ще оставя трайни впечатления.

Научете повече

 

Дизайнерски пакет "Bambus Garden"

Интериор изцяло по Ваш вкус? Заповядайте.

Всичко е въпрос на правилно цветово съчетание - ако желаете, можете да придадете свежи цветни акценти в интериора на вашия T-Cross. Централната и страничните части на тапицериите на седалките в тюркоазено, Orange и Platinum Grey, както и изисканият дизайн на декоративните панели в черно и сиво превръщат интериора в истински магнит за погледите.

Научете повече

 

Варианти на оборудване

Пасва на тези, които не се напасват.

Придайте индивидуален облик на новия T-Cross според Вашите лични предпочитания и направете своя избор между линиите на оборудване T-Cross, Life и Style. Независимо от Вашия избор, нивата на оборудване ще отговорят на изискванията ви по отношение на качеството и комфорта.

Стил
Life
T-Cross

Комфорт, който се вижда и усеща.

Новият T-Cross в линия на оборудване Style предлага висок комфорт и много стандартни функции, като LED фарове, асистенция при паркиране, спортни комфортни седалки и забележителни 17-цолови алуминиеви джанти.

*Качете се и се чувствайте добре. **

Ще се почувствате като у дома си в линията за оборудване Life – акценти като климатичната система, просторното багажно отделение, мултифункционалният волан и мултифункционалният дисплей „Plus“ превръщат всяко пътуване в приятно изживяване.

Впечатляваща серия.

Осигурявате си високо качество още с базовото оборудване на T-Cross. Множеството елементи на оборудването, като променливата задна седалка, серийното радио „Composition Colour“, асистентът за спазване на лентата за движение „Lane Assist“ и системата за спешни повиквания eCall, допринасят за Вашия комфорт и сигурност.

Спонтанността винаги е добър план.

Обичате да следвате внезапните си хрумвания? Тогава новият T-Cross е идеалният спътник за Вас. Благодарение на сгъваемата облегалка на седалката до водача и плъзгащата се задна седалка, просторният интериор се адаптира бързо и гъвкаво към вашите желания. Цифровите контролни прибори включват модерния Active Info Display, който се предлага по желание и показва информация за пътуването и действието на системите за асистенция на водача.

Задни места

Гъвкави възможности и по време на път.

T-Cross доказва своята забележителна гъвкавост с помощта на надлъжно плъзгащата се делима задна седалка и увеличеното пространство за краката. На практика това означава повече пространство за вас и вашите спътници, както и по-обширно багажно пространство за всички.

Повече информация

 

Предни места

Комфортът, както ви харесва.

Просто се настанете удобно - допълнително предлаганата лумбална опора осигурява отличен комфорт за гърба особено при дълги пътувания. Сгъваемата облегалка на седалката на пътника до Вас в T-Cross на свой ред е просто практична и освобождава повече пространство за съхранение на багаж и покупки.

Повече информация

 

Пространство

Повече пространство за различни нужди.

Искате ли повече свобода? Можете да я получите - със своя универсален интериор и голям багажен обем T-Cross предлага изобилие от пространство за пътници, багаж и спонтанни идеи.

Повече информация

 

Active Info Display

Вижте точно информацията,която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Допълнителна информация

 

Емоция с висока резолюция.

Независимо дали имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, Вашият T-Cross Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Забавления и навигация на високо ниво.

Радио

Качественият звук и надеждната навигация са важни за вас? Отлично! Радиоприемниците и навигационните системи в T-Cross ще отговорят на изискванията Ви по време на път с цветни сензорен екрани, до шест високоговорителя и много възможности за свързване. Навигационната система "Discover Media" впечатлява с дисплей с 20,3-сантиметров (8-инчов) диагонал и интуитивна навигация с възможност за обогатяване на актуалната информация в реално време с използване на полезни Car-Net онлайн услуги.

Повече информация

В мрежа с всичко, което е важно за Вас.

Свързаност

С Вашия смартфон Вие сте почти непрекъснато онлайн. Защо да не е така и с Вашия T-Cross? Предлаганата като опция функция Car-Net "Guide & Inform" улеснява ежедневието Ви и Ви довежда с по-малко стрес до целта. Скоро няма да Ви се иска да се разделите с полезната информация в реално време и практичните функции. А с приложението Volkswagen Connect важните данни на Вашия T-Cross са постоянно пред погледа Ви.

Повече информация

Улеснява Вашата комуникация.

Телефония

Повече мощ за мобилните телефони, таблетите и MP3 плейърите на борда, които могат да се свържат удобно с помощта на вградения USB интерфейс. Безжичното зареждане на мобилни телефони с Qi стандарт е истинска детска игра - просто поставете телефона в предното отделение и зарядът му ще бъде възстановен бързо по индуктивен път.

Повече информация

В рая на звуковете с Beats.

Музика

Насладете се на любимата си музика в новия T-Cross с мощната аудиосистема "beats". Нямате грижи с осигуряването на перфектния звук.

Повече информация

Излиза от редицата, не от лентата.

Системите за асистенция на водача във Вашия T-Cross допринасят за комфорта и могат да Ви помогнат да се справите и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

Безопасност
Шофиране
Паркиране

Неговите 5 звезди Ви дават сигурност.

С теста Euro NCAP новите автомобили се поставят пред тежки изпитания: краш тестове, но и много други изпитвания на активната и пасивната сигурност. Звучи успокояващо, че T-Cross беше отличен с 5 звезди, следователно с максимална оценка*. Ето защо той е един от най-сигурните автомобили в своя клас.
\* Източник: Euro NCAP, допълнителна информация на http://www.euroncap.com

Моля, не спорете кой да шофира.

Управлението на T-Cross ще Ви достави истинска наслада с помощта на практичните асистиращи системи, които правят изпълнението на много задачи по-лесно и по-удобно. Можете например да се отпуснете на дълъг път или да се възползвате от подкрепата на електрониката в натоварено движение.

Пътуването е забавно. А вече и паркирането.

Паркирането може да бъде досадно изпитание, но новите системи за асистенция на паркирането в новия T-Cross ще Ви помогнат да го превърнете в лесно удоволствие.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team