Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

T-Cross.

Стартиране на видеото

Гъвкавият и практичен SUV модел се адаптира изцяло към вашите желания. T-Cross е напълно универсален - той впечатлява не само със своя характерен, динамичен дизайн, но и със своята функционалност. Многобройните възможности за индивидуални трансформации предлагат много повече свобода - за спонтанни хрумвания, при по-дълги пътешествия или в разнообразното ежедневие.

Start Video

T-Cross - наистина забележителен.

Почерпете вдъхновение от един автомобил, който e неповторим във всяка роля. Също като вас.

Start Video

Ежедневието може да бъде и много специално. Многобройните способности на новия T-Cross го правят функционален и податлив на трансформации. Със своя кросоувър дизайн, възможности за индивидуално оформление и изключителна практичност, той предлага перфектна комбинация от гъвкавост и компактни размери. С две думи – готов за почти всяко приключение.

Екстериор

Силно излъчване с компактен кросоувър дизайн.

T-Cross съчетава градския дух с функционален дизайн. Издълженият преден капак и широката радиаторна решетка му придават впечатляващ външен вид, а изразителните форми на каросерията изглеждат добре навсякъде - в града, в ежедневието и далеч от утъпканите пътища.

Интериор
Светлини
Гуми и джанти
Интериор

Индивидуално като вашия вкус.

Сред акцентите в интериора са индиректното осветление, висококачествените текстилни тапицерии на седалките и допълнително предлаганите дизайнерски пакети в три различни изпълнения. Вътрешното пространство предлага не само комфорт на високо ниво, но и възможности за индивидуално оформление.

Светлини

Бляскаво излъчване. Още от пръв поглед.

Новият T-Cross има наистина страхотно излъчване - с включените в стандартното оборудване LED дневни светлини и халогенни фарове, градският SUV се представя в перфектна светлина. Нивото на изпълнение Style е оборудвано и с LED фарове.

Гуми и джанти

Богат избор – гамата от джанти за T-Cross.

С какви джанти ще блесне вашият нов T-Cross зависи единствено от вас. Богатата палитра от джанти* за модела ви предлага страхотни възможности за избор на 16- до 18-цолови алуминиеви джанти, придаващи на вашия T-Cross подчертано индивидуален облик. Като например 18-цоловите алуминиеви джанти "Nevada" в черно с гланцирана повърхност.

*Нашите автомобили са оборудвани стандартно с летни гуми.

Повече цвят. T-Cross е несравнимо многолик – с допълнително предлаганите дизайнерски пакети "Black", "Energetic Orange" и "Bamboo Garden Green" от ниво на оборудване Life, вие можете да му придадете назабравимо излъчване и да го превърнете в истинска модна икона.

Дизайн пакет "Energetic Orange"

Създайте интериор по ваш вкус.

Допълнително предлаганият дизайнерски пакет "Energetic Orange" определено привлича погледа. С успешната цветова комбинация на декоративните панели в Energetic Orange и сиво, вие ще предизвикате истинска цветна сензация и ще превърнете вашия T-Cross в истински пример за подражание.

Дизайн пакет "Black"

Вие определяте индивидуалния облик на интериора.

Обичате семпли цветове и спортен стил? Тогава допълнително предлаганият дизайнерски пакет в черно ще се впише перфектно в представите ви - с акценти като декоративните панели в черен гланц и сиво, всяко пътуване с вашия T-Cross ще оставя трайни впечатления.

Дизайн пакет "Bamboo Garden green"

 Интериор според вашия вкус? Заповядайте!

Всичко е въпрос на правилно цветово съчетание - ако желаете, можете да придадете свежи цветни акценти в интериора на вашия T-Cross. Централната и страничните части на тапицериите на седалките в тюркоазено, Orange и Platinum Grey, както и изисканият дизайн на декоративните панели в черно и сиво превръщат интериора в истински магнит за погледите.

Вдъхновение за свободните по дух. Придайте индивидуален облик на новия T-Cross според вашите лични предпочитания и направете своя избор между линиите на оборудване T-Cross, Life и Style. Независимо от вашия избор, нивата на оборудване ще отговорят на изискванията ви по отношение на качеството и комфорта.

Style

Комфорт, който виждате и чувствате.

T-Cross в линия на оборудване Style предлага висок комфорт и много стандартни функции като LED фарове, асистенция при паркиране, спортни комфортни седалки и забележителни 17-цолови алуминиеви джанти.

 

 

Life

Влезте и се почувствайте добре.

Ще се почувствате като у дома си в линията за оборудване Life - акценти като климатичната система, просторното багажно отделение, мултифункционалният волан и мултифункционалният дисплей "Plus" превръщат всяко пътуване в приятно изживяване.

Спонтанните идеи винаги са добър план. Обичате да следвате внезапните си хрумвания? Тогава T-Cross е идеалният спътник за вас. Благодарение на сгъваемата облегалка на седалката до водача и плъзгащата се задна седалка, просторният интериор се адаптира бързо и гъвкаво към вашите желания. Цифровите контролни прибори включват модерния Active Info Display, който се предлага по желание и показва информация за пътуването и действието на системите за асистенция на водача.

Задни места
Предни места
Пространство
Active Info Display
Задни места

Гъвкави възможности и по време на път.

T-Cross доказва своята забележителна гъвкавост с помощта на надлъжно плъзгащата се делима задна седалка и увеличеното пространство за краката. На практика това означава повече пространство за вас и вашите спътници, както и по-обширно багажно пространство за всички.

Предни места

Комфортът, както ви харесва.

Просто се настанете удобно - допълнително предлаганата лумбална опора осигурява отличен комфорт за гърба особено при дълги пътувания. Сгъваемата облегалка на седалката на пътника до вас в T-Cross на свой ред е просто практична и освобождава повече пространство за съхранение на багаж и покупки.

Пространство

Повече пространство за различни нужди.

Искате ли повече свобода? Можете да я получите - със своя универсален интериор и голям багажен обем, T-Cross предлага изобилие от пространство за пътници, багаж и спонтанни идеи.

 

Active Info Display

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

 

Емоции с висока резолюция. Независимо дали имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, вашият T-Cross ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Радио и навигация

Забавления и навигация на високо ниво.

Качественият звук и надеждната навигация са важни за вас? Отлично! Радиоприемниците и навигационните системи в T-Cross ще отговорят на изискванията ви по време на път с цветни сензорен екрани, до шест високоговорителя и много възможности за свързване. Навигационната система "Discover Media" впечатлява с дисплей с 20,3-сантиметров (8-инчов) диагонал и интуитивна навигация с възможност за обогатяване на актуалната информация в реално време с използване на полезни Car-Net онлайн услуги.

Свързаност
Мобилна телефония
Музика
Свързаност

Винаги във връзка с всичко, което е важно за вас.

С вашия смартфон сте онлайн почти през цялото време. А защо не и с T-Cross? Car-Net "Guide & Inform" улеснява ежедневието и позволява да стигнете по-свежи до крайната цел на пътуването. Едва ли ще искате да пропуснете полезната информация и практичните функции в реално време, а с приложението Volkswagen Connect винаги ще имате общ поглед върху всички важни данни на вашия T-Cross.

Мобилна телефония

Улеснява вашата комуникация.

Повече мощ за мобилните телефони, таблетите и MP3 плейърите на борда, които могат да се свържат удобно с помощта на вградения USB интерфейс. Безжичното зареждане на мобилни телефони с Qi стандарт е истинска детска игра - просто поставете телефона в предното отделение и зарядът му ще бъде възстановен бързо по индуктивен път.

Музика

В рая на перфектния звук с Beats и Apple Music.

Насладете се на любимата си музика с Apple Music в новия T-Cross - разполагате с колекция поточно аудио от над 45 милиона песни! Услугата Apple Music се предлага безплатно* офлайн и онлайн за период от 6 месеца в съчетание с мощната аудиосистема "beats". Накратко - нямате грижи с осигуряването на перфектния звук.

 

Танцува извън линията, не извън лентата. Системите за асистенция на водача във вашия T-Cross допринасят за комфорта и могат да ви помогнат да се справите и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до вас.

Паркиране

Шофирането е забавно. Паркирането вече също.

Паркирането може да бъде досадно изпитание, но новите системи за асистенция на паркирането в новия T-Cross ще ви помогнат да го превърнете в лесно удоволствие.

 

Шофиране

Моля, не спорете кой ще шофира.

Управлението на новия T-Cross ще ви достави истинска наслада с помощта на практичните асистиращи системи, които правят изпълнението на много задачи по-лесно и по-удобно. Можете например да се поглезите с повече комфорт на дълъг път или да се възползвате от подкрепата на електрониката в натоварено движение.

Цени и информация