Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
43.242,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150
к.с.
Разход на гориво
5,8 - 6,3
l/100km

И ежедневното може да е специално.

Многобройните способности на новия T-Cross го правят функционален и податлив на трансформации. Със своя кросоувър дизайн, възможности за индивидуално оформление и изключителна практичност, той предлага перфектна комбинация от гъвкавост и компактни размери. С две думи - готов за почти всяко приключение.

Силно излъчване с компактен кросоувър дизайн.

Външно оформление

Новият T-Cross съчетава градския дух с функционален дизайн. Издълженият преден капак и широката радиаторна решетка му придават впечатляващ външен вид, а изразителните форми на каросерията изглеждат добре навсякъде - в града, в ежедневието и далеч от утъпканите пътища.

Повече информация

Толкова индивидуален като Вашия вкус.

Интериор

Сред акцентите в интериора са индиректното осветление, висококачествените текстилни тапицерии на седалките и допълнително предлаганите дизайнерски пакети в три различни изпълнения. Вътрешното пространство предлага не само комфорт на високо ниво, но и възможности за индивидуално оформление.

Повече информация

Бляскаво привличане. Още от пръв поглед.

Светлини

Новият T-Cross има наистина страхотно излъчване - с включените в стандартното оборудване LED дневни светлини и халогенни фарове, градският SUV се представя в перфектна светлина. Нивото на изпълнение Style е оборудвано и с LED фарове.

Повече информация

Винаги на Ваше разположение: гамата от джанти на T-Cross.

Джанти

С какви джанти ще блесне Вашият нов T-Cross, зависи единствено от Вас. Богатата палитра от джанти* за модела Ви предлага страхотни възможности за избор на 16- до 18-цолови алуминиеви джанти, придаващи на Вашия T-Cross съвсем индивидуална нотка. Като например 18-цоловите алуминиеви джанти "Nevada" в черно с гланцирана повърхност.

Повече информация

Акцентите на новия T-Cross от различна перспектива.

Опционалните R-Line оборудвания за T-Cross.

Подчертайте спортно-експресивния стил на Вашия T-Cross: с опционалното R-Line оборудване външният вид на автомобила става по-изразителен, а интериорът по-стилен.

R-Line „Екстериор & Интериор“

Показва се от спортно-експресивната си страна – T-Cross.

С опционалния пакет R-Line "Exterieur & Interieur" ще придадете на Вашия T-Cross още повече самоувереност и динамика. Елементите в типичния R-Line стил подчертават неговия спортен характер, а вътрешното оборудване със своите стилни детайли отговаря на цялостната картина.

Повече информация

 

R-Line „Екстериор“

Блести с впечатляващи спортни елементи: опционалният R-Line екстериор пакет.

R-Line "екстериор" оборудването на Вашия T-Cross убеждава със спортно-динамичните дизайнерски елементи като типичната за R-Line радиаторна решетка и R-Line специфичните брони отпред и отзад.

Научете повече

 

Държи на цвета.

Новият T-Cross е несравнимо многолик - с допълнително предлаганите дизайнерски пакети "Black", "Energetic Orange" и "Bambus Garden Green" от ниво на оборудване Life, Вие можете да му придадете незабравимо излъчване и да го превърнете в истинска модна икона.

Дизайнерски пакет "Energetic Orange"

Създайте интериор изцяло по Ваш вкус.

Допълнително предлаганият дизайнерски пакет "Energetic Orange" определено привлича погледа. С успешната цветова комбинация на декоративните панели в Energetic Orange и сиво, Вие ще предизвикате истинска цветна сензация и ще превърнете Вашия T-Cross в истински пример за подражание.

Повече информация

 

Дизайнерски пакет „Schwarz“

Вие определяте индивидуалния вид на Вашия интериор.

Обичате семпли цветове и спортен стил? Тогава допълнително предлаганият дизайнерски пакет в черно ще се впише перфектно в представите Ви - с акценти като декоративните панели в черен гланц и сиво, всяко пътуване с Вашия T-Cross ще оставя трайни впечатления.

Научете повече

 

Дизайнерски пакет "Bambus Garden"

Интериор изцяло по Ваш вкус? Заповядайте.

Всичко е въпрос на правилно цветово съчетание - ако желаете, можете да придадете свежи цветни акценти в интериора на вашия T-Cross. Централната и страничните части на тапицериите на седалките в тюркоазено, Orange и Platinum Grey, както и изисканият дизайн на декоративните панели в черно и сиво превръщат интериора в истински магнит за погледите.

Научете повече

 

Варианти на оборудване

Пасва на тези, които не се напасват.

Придайте индивидуален облик на новия T-Cross според Вашите лични предпочитания и направете своя избор между линиите на оборудване T-Cross, Life и Style. Независимо от Вашия избор, нивата на оборудване ще отговорят на изискванията ви по отношение на качеството и комфорта.

Стил
Life
T-Cross
Стил
Life
T-Cross

Комфорт, който се вижда и усеща.

Новият T-Cross в линия на оборудване Style предлага висок комфорт и много стандартни функции, като LED фарове, асистенция при паркиране, спортни комфортни седалки и забележителни 17-цолови алуминиеви джанти.

*Качете се и се чувствайте добре. **

Ще се почувствате като у дома си в линията за оборудване Life – акценти като климатичната система, просторното багажно отделение, мултифункционалният волан и мултифункционалният дисплей „Plus“ превръщат всяко пътуване в приятно изживяване.

Впечатляваща серия.

Осигурявате си високо качество още с базовото оборудване на T-Cross. Множеството елементи на оборудването, като променливата задна седалка, серийното радио „Composition Colour“, асистентът за спазване на лентата за движение „Lane Assist“ и системата за спешни повиквания eCall, допринасят за Вашия комфорт и сигурност.

Спонтанността винаги е добър план.

Обичате да следвате внезапните си хрумвания? Тогава новият T-Cross е идеалният спътник за Вас. Благодарение на сгъваемата облегалка на седалката до водача и плъзгащата се задна седалка, просторният интериор се адаптира бързо и гъвкаво към вашите желания. Цифровите контролни прибори включват модерния Active Info Display, който се предлага по желание и показва информация за пътуването и действието на системите за асистенция на водача.

Задни места

Гъвкави възможности и по време на път.

T-Cross доказва своята забележителна гъвкавост с помощта на надлъжно плъзгащата се делима задна седалка и увеличеното пространство за краката. На практика това означава повече пространство за вас и вашите спътници, както и по-обширно багажно пространство за всички.

Повече информация

 

Предни места

Комфортът, както ви харесва.

Просто се настанете удобно - допълнително предлаганата лумбална опора осигурява отличен комфорт за гърба особено при дълги пътувания. Сгъваемата облегалка на седалката на пътника до Вас в T-Cross на свой ред е просто практична и освобождава повече пространство за съхранение на багаж и покупки.

Повече информация

 

Пространство

Повече пространство за различни нужди.

Искате ли повече свобода? Можете да я получите - със своя универсален интериор и голям багажен обем T-Cross предлага изобилие от пространство за пътници, багаж и спонтанни идеи.

Повече информация

 

Active Info Display

Вижте точно информацията,която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Допълнителна информация

 

Емоция с висока резолюция.

Независимо дали имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, Вашият T-Cross Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Забавления и навигация на високо ниво.

Радио

Качественият звук и надеждната навигация са важни за вас? Отлично! Радиоприемниците и навигационните системи в T-Cross ще отговорят на изискванията Ви по време на път с цветни сензорен екрани, до шест високоговорителя и много възможности за свързване. Навигационната система "Discover Media" впечатлява с дисплей с 20,3-сантиметров (8-инчов) диагонал и интуитивна навигация с възможност за обогатяване на актуалната информация в реално време с използване на полезни Car-Net онлайн услуги.

Повече информация

В мрежа с всичко, което е важно за Вас.

Свързаност

С Вашия смартфон Вие сте почти непрекъснато онлайн. Защо да не е така и с Вашия T-Cross? Предлаганата като опция функция Car-Net "Guide & Inform" улеснява ежедневието Ви и Ви довежда с по-малко стрес до целта. Скоро няма да Ви се иска да се разделите с полезната информация в реално време и практичните функции. А с приложението Volkswagen Connect важните данни на Вашия T-Cross са постоянно пред погледа Ви.

Повече информация

Улеснява Вашата комуникация.

Телефония

Повече мощ за мобилните телефони, таблетите и MP3 плейърите на борда, които могат да се свържат удобно с помощта на вградения USB интерфейс. Безжичното зареждане на мобилни телефони с Qi стандарт е истинска детска игра - просто поставете телефона в предното отделение и зарядът му ще бъде възстановен бързо по индуктивен път.

Повече информация

В рая на звуковете с Beats.

Музика

Насладете се на любимата си музика в новия T-Cross с мощната аудиосистема "beats". Нямате грижи с осигуряването на перфектния звук.

Повече информация

Излиза от редицата, не от лентата.

Системите за асистенция на водача във Вашия T-Cross допринасят за комфорта и могат да Ви помогнат да се справите и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Може невинаги да забелязвате действието на тези технологии, но е добре да знаете, че те са до Вас.

Безопасност
Шофиране
Паркиране
Безопасност
Шофиране
Паркиране

Неговите 5 звезди Ви дават сигурност.

С теста Euro NCAP новите автомобили се поставят пред тежки изпитания: краш тестове, но и много други изпитвания на активната и пасивната сигурност. Звучи успокояващо, че T-Cross беше отличен с 5 звезди, следователно с максимална оценка*. Ето защо той е един от най-сигурните автомобили в своя клас.
\* Източник: Euro NCAP, допълнителна информация на http://www.euroncap.com

Моля, не спорете кой да шофира.

Управлението на T-Cross ще Ви достави истинска наслада с помощта на практичните асистиращи системи, които правят изпълнението на много задачи по-лесно и по-удобно. Можете например да се отпуснете на дълъг път или да се възползвате от подкрепата на електрониката в натоварено движение.

Пътуването е забавно. А вече и паркирането.

Паркирането може да бъде досадно изпитание, но новите системи за асистенция на паркирането в новия T-Cross ще Ви помогнат да го превърнете в лесно удоволствие.

Цена от (с ДДС)
43.242,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150
к.с.
Разход на гориво
5,8 - 6,3
l/100km
CO₂-емисии
0 - 142
г/км
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип