Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Със самочувствие по рождение.

Като първи кросоувър на Volkswagen новият T-Roc съчетава независимостта на SUV автомобил с пъргавината на модел Компакт. Дизайнът му говори за характер: висококачествен, изпипан до последния детайл и самоуверен. А товарният му обем, достигащ до 1 290 литра, доказва, че компактният дизайн не е в противоречие с ежедневната практичност.

Варианти на оборудване

Оборудване & дизайн

Оставете трайно впечатление. Насладете се на експресивен дизайн, множество възможности за индивидуализация и висококачествена изработка до най-дребния детайл: T-Roc умее да впечатлява.

Двуцветно лаково покритие

Дву­цветна боя
Откроете се.

Просто не обичате скучните неща. С двуцветната боя на T-Roc Design доказвате изисканост. За T-Roc Sport разполагате с предлаганите като опция цветове черно и Flash-Red.

Научете повече

 

Характер

Характер
Изразете себе си.

Търсите автомобил с ярко изразена индивидуалност? С модела T-Roc получавате един модерен кросоувър, който впечатлява със своя изключителен дизайн.

Научете повече

 

Светлини

Осветление
Харесвате да се показвате така.

Денем или нощем: концепцията на светлините в T-Roc впечатлява със своя уникален дизайн и дори през деня се забелязва с интегрираните в предната броня дневни светлини.

Научете повече

 

T-Roc Sport

T-Roc Sport
Поставете спортен акцент.

С T-Roc Sport правите впечатление. Неговото оборудване очарова с голям брой спортни детайли, които вдигат пулса на шофьора.

Научете повече

 

T-Roc Design

T-Roc Design
Експресивен дизайн за всеки ден.

Насладете се в T-Roc Design на изключителната свобода за оформление както на каросерията, така и на интериора. За T-Roc, който перфектно отразява Вашата лична индивидуалност.

Научете повече

 

Акцентите на новия T-Roc от различна перспектива.

Новият T-Roc: 360-градусов поглед

Инфо­тейнмънт.

Извлечете максимума от всяко свое пътуване. Използвайте оптимално времето, прекарано с T-Roc. Модерната инфотейнмънт система в T-Roc Ви държи в крак с всичко ново, дава Ви възможност да провеждате телефонни разговори със свободни ръце, възпроизвежда любимите Ви песни и Ви навигира сигурно до крайната цел на пътуването. А ако пожелаете, дори реагира на командите Ви с помощта на гласово управление.

Инфотейнмънт

Услуга за спешно повикване

Назад към прегледа

Намирате се в добри ръце.

Добре е винаги да може да разчитате на някого: с предлаганата като опция функция за автоматично спешно повикване към централата за спешни повиквания на Volkswagen, която се задейства от червения SOS бутон. При инцидент, вследствие на който е активирана някоя от въздушните възглавници, спешното повикване се активира автоматично.

Свързаност

Назад към прегледа

Не шофирайте повече без интернет.

Интернет може да е толкова полезен – и във Вашия T-Roc. Предлаганите като опция онлайн услуги Car-Net „Guide & Inform“, Car-Net App-Connect и Car-Net „Security & Service“ предлагат много неща, които ще Ви помогнат в ежедневието и в извънредни ситуации.

Active Info Display

Назад към прегледа

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Радио и навигация

Назад към прегледа

Забавлявайте се докато пътувате.

Във Вашия T-Roc Вие определяте музиката. Можете да избирате между два типа радио с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и много възможности за свързване. Или може да изберете навигационната система „Discover Media“, която също удовлетворява всичките Ви желания.

Озвучителна система „beats“

Назад към прегледа

Искате повече басове?

Усилете звука – Вашият собствен Streetgig чака! При желание озвучителна система на експертите по звука от Beats Electronics доставя правилните басове във Вашия T-Roc. Защото те доказват не само със слушалките „beats by Dr. Dre“ колко е приятен истинският звук.

Комфортно телефониране

Назад към прегледа

Бъдете винаги във връзка.

Чрез предлаганата като опция подготовка за автотелефон „Comfort“ с функция за индуктивно зареждане Вашият мобилен телефон се зарежда безжично. Благодарение на индуктивната връзка с антената разполагате с отлично качество на разговор. Така имате възможност да разговаряте удобно и спокойно по време на път.

Асистиращи системи

Избягвайте ненужен стрес. Независимо от това, че сте свикнали винаги да разчитате на първо място на себе си: T-Roc може Ви спести много усилия в различни ситуации. В идеалния случай асистиращите системи могат да спомогнат дори за избягването на инциденти.

Спокойно шофиране

T-Roc го прави вместо Вас.

Не само в критични ситуации ще се радвате да имате асистиращи системи като серийният "Lane Assist", опционалното автоматично регулиране на дистанцията, опционалният асистент за задръстване, както и наличният по желание "Emergency Assist". Тези системи правят шофирането по-комфортно и в ежедневието.

Научете повече

Front-Assist с функция за аварийно спиране в градски условия

В натовареното движение запазвате спокойствие.

Пожелавали ли сте си понякога асистент, който да държи под око трафика пред Вас? Със серийната система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с включена функция за аварийно спиране в градски условия и технология за разпознаване на пешеходци Вие ще сте по-спокойни, когато сте на път.

Научете повече

Park Assist и помощ при паркиране

Завладейте улицата. И свободното място за паркиране.

Паркирането може да се превърне в истинско изпитание. Колко хубаво, че в новия T-Roc се предлагат като опция асистиращи системи за паркиране, които Ви помагат още при търсенето и улесняват много самото паркиране.

Научете повече

Сензор "Blind Spot" с асистент за излизане от паркомясто 

По този начин Вашият T-Roc помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

Опционалният сензор "Blind Spot" с асистент за излизане от паркомясто Ви предупреждава по време на движение, в рамките на възможностите на системата, за автомобили в мъртвата точка. При излизане назад от паркомясто той наблюдава задните и странични зони на Вашия автомобил.

Научете повече

Комфорт

Той пасва към Вашия начин на живот. Комфортен и щедро проектиран, T-Roc Ви предлага много пространство, за да изразите личността си. За това допринасят и прогресивните елементи на дизайна - и редица възможности за индивидуализация.

Индивидуален дизайн

Индивидуално оформление
Индивидуален като самите Вас.

Точно по Ваш вкус: оформете интериора на T-Roc Design по собствените си представи и му придайте лична нотка с цветни акценти.

Научете повече

 

Кокпит

Кокпит
В кокпита всичко е под Ваш контрол.

Добре дошли в кокпита! Тук всичко е създадено, за да Ви доставя удоволствие по време на пътуването. А с помощта на мултифункционалния волан (серийно от T-Roc нагоре) управлявате много от функциите без да сваляте ръцете от волана.

Научете повече

 

Пространство

Пространство
Разположете се над нещата.

Този, който не се задоволява с обичайното, обикновено се нуждае от по-широко поле за изява. С T-Roc може да го имате! Въпреки компактните си външни размери T-Roc предлага изобилие от място за пътниците и техния багаж. Приятно високата позиция на седене е един от допълнителните плюсове.

Научете повече

 

Комфорт

Комфорт
Направете живота си по-удобен.

Влезете и се чувствайте добре. В T-Roc Ви очакват комфортни седалки, по желание с висококачествена кожа и цветови акценти, както и панорамен плъзгащ се покрив, който приятно ще изненада спътниците Ви.

Научете повече

 

Технология

Ефективен и гъвкав - точно като самите Вас. Вие винаги очаквате добро представяне - особено от собствения си автомобил. Именно затова T-Roc като опция се предлага със задвижване 4MOTION за добро сцепление върху почти всякаква настилка, със спортно окачване за още по-добра управляемост, както и с адаптивно управление на окачването DCC.

Performance
Шаси
4MOTION Active Control

Performance
Защото искате да бъдете уверени, че енергията се оползотворява възможно най-пълноценно.

С T-Roc скуката е непознато усещане. Това се потвърждава и от мощните двигатели. Тук се подхожда с амбиция – и по отношение на икономичността.

Шаси
Изживейте една особено спортна връзка между път и автомобил.

Спортното окачване и прогресивното управление подобряват динамиката, ако обичате спортния стил на шофиране.

4MOTION Active Control
Останете уверени, дори в сложни пътни условия.

Открийте новостите! В съчетание с предлаганото като опция 4MOTION задвижване на T-Roc разполагате с 4MOTION Active Control, който Ви предлага прецизни настройки за различни терени. Допълнително в режим Onroad може да избирате от пет профила през избора на профил на шофиране.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип