Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Eлектрическа мобилност от Volkswagen

Eлектрическа мобилност от Volkswagen

Бъдещето е електрическо

С изцяло електрическото задвижване се сбъдват много желания. Електромобилите се движат безшумно, без отделяне на вредни емисии и със забележителна енергийна ефективност. Електрическото задвижване е резултат от прилагането на редица иновативни технологии, които гарантират ниско ниво на шума и вибрациите и впечатляват със своя изключителен въртящ момент, който на свой ред осигурява отлична динамика и удоволствие от шофирането от момента на потеглянето. Многобройни технологични  мерки са в основата на високата енергийна ефективност на електромобилите, които използват изключително икономично електроенергията, съхранена във високоволтовата акумулаторна батерия. При намаляване на скоростта двигателите  влизат в ролята на електрогенератори и допринасят за спирането, произвеждайки електрически ток. Чрез този процес на рекуперация излишната кинетична енергия при спиране се оползотворява за зареждане на високоволтовата акумулаторна батерия.

Бъдещето на електрическата мобилност

Най-добрият начин да предвидите бъдещето е да го създавате. Ето защо ние работим върху иновациите на утрешния ден и още отсега показваме как мобилността ще се съчетае с автономното движение.

Всичко, което трябва да знаете за електрическата мобилност

Имате още въпроси относно електрическата мобилност? Тук можете да се запознаете с всичко, което трябва да знаете за предимствата, покупката, зареждането и автономния пробег на електрическите автомобили, както и с технологиите и екологичната устойчивост на нашите ID. модели.

Нашите ID. модели Искате да направите пробно шофиране или направо да конфигурирате?
Кликнете тук за нашите ID. модели

Искате да се запознаете с нашите изцяло електрически ID. модели? Тогава просто уговорете удобен час за пробно шофиране при вашия дилър или използвайте нашия онлайн конфигуратор, за да създадете своя мечтан ID.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип