Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Перфектният климат в купето

В изцяло електрическия ID.3 всичко зависи от вас. Това важи и за температурата и климатизацията на купето на вашия електромобил, благодарение на персонализираните настройки на автоматичната климатична инсталация, функцията за предварителна климатизация и новата специална функция „Бързо загряване“.

Предварителна климатизация на купето

Представете си, че още с влизането и сядането във вашия ID.3 температурата в купето вече е точно такава, каквато предпочитате. Това вече е напълно възможно чрез приложението We Connect, с което можете да подготвите отоплението или охлаждането на купето на своя електромобил удобно и своевременно. Ако желаете, процесът на климатизация може да започне и при отключване на вратите или когато седнете зад волана. Просто влезте и се чувствайте като у дома си.

Индивидуална климатизация в отделни зони Персонализирана климатизация

Желаете да климатизирате само зоната на водача? Или предпочитате целия интериор? С персонализираната функция на климатичната инсталация са възможни и двете неща. Така всяко пътуване с новия ID.3 се превръща в истинско удоволствие - без значение на кое място седите.

Най-добрият в класа с функция „Бързо отопление” „Best in Class“ отопление

Купето на ID.3 се загрява по-бързо от всеки друг електромобил в компактния клас. Максималната ефективност на отоплението се постига от термопомпата в съчетание с нагревателните елементи въс въздуховодите, които работят на принципа на калориферите с вентилатор.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип