За да го харесате: гамата от джанти на Polo.

Как бихте искали да го имате? Polo с базово оборудване е оборудван фабрично с 14-цолови стоманени колела с тасове, а в линия на оборудване "Comfortline" с 15-цолови алуминиеви джанти "Sassari". 16-цоловата алуминиева джанта "Las Minas" е част от серийното оборудване на Polo в линия на оборудване "Highline". За линии на оборудване "Comfortline" и "Highline" имате още по-голям избор от опционални алуминиеви джанти: елегантните "Las Minas" (16 цола) в адамантиево сребристо, самоуверено модерните "Torsby" (16 цола) с гланцирана и черна повърхност, както и предлаганите само за Polo Highline изразителни "Pamplona" (17 цола) с пет двойни спици в Glamsilver.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип