Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ъпгрейди за вашия ID.

Ъпгрейди за вашия ID.

Дайте нови възможности на вашия ID.

Независимо дали става дума за  навигация, системи за асистенция на водача или интелигентна климатична инсталация - като клиент на We Connect¹ всеки може да лесно да надгради своя ID. с различни нови функции дори след покупката - достатъчно е моделът да разполага със софтуерна версия ID. Software 3.1 или по-висока.²

Можете да резервирате желаните нови функции удобно и директно във вашия автомобил или в онлайн магазина We Connect Webshop без да се налага да посещавате сервизния център.

  • Резервирайте желаните от вас нови функции на автомобила
  • Активирайте ъпгрейдите директно във вашия ID. без необходимост от посещение на сервизния център
  • Можете да получите съответните ваучери от вашия дилър на Volkswagen
  • Повишете стойността на вашия автомобил с добавяне на нови функции

В зависимост от нивото на оборудването, за вашия ID. са предлагат следните ъпгрейди:

Навигация

Нямате инсталирана навигационна система? Няма проблем!

Просто активирайте интуитивната навигационна функция с актуална пътнотранспортна информация и интересни обекти (POI) във вашата инфотейнмънт  система "Ready 2 Discover" или "Ready 2 Discover Max".

Оптималните спирки за зареждане по маршрута могат да се планират автоматично с помощта на функцията e-Routenplaner в навигационната система, а благодарение на онлайн услугите в гамата на We Connect Plus¹, ще получавате редовни актуализации на навигационните карти и пътнотранспортна информация за цялата територия на Европа.

Към онлайн магазина

Управление на дългите светлини „Light Assist“

Минаване на къси с лекота.

Особено удобно и практично за месеците с по-мрачно време е управлението на дългите светлини "Light Assist". Тази полезна функция  ви спестява необходимостта да превключвате ръчно между къси и дълги светлини, използвайки данни от фронталната камера, за да разпознае наближаващите в насрещното и собственото платно за движение превозни средства.

На тази основа "Light Assist" превключва автоматично между къси и дълги светлини, осигурявайки оптимално осветяване на пътя и възможност за по-ранно откриване на евентуални препятствия и опасности на платното.

Към онлайн магазина

Климатична инсталация „Air Care Climatronic“

Погрижете се за добрия климат в купето по време на път

Предстои ви ежегодното пътуване за семейната ваканция? Разширете възможностите на вашата климатична инсталация с интелигентни функции и възможност за регулиране на температурата и вентилацията в две индивидуални зони на предните места.

Допълнителните функции на автоматичната климатична инсталация "Air Care Climatronic" осигуряват значително по-висок комфорт на пътуване. В менюто "Smart Climate" и "Air Care" могат бързо да бъдат избрани настройките за свеж и чист въздух в интериора, възможност за регулиране на температурата в областта на ръцете и краката на пътниците и за бързо осигуряване на ясна видимост при замъгляване на прозорците.

Към онлайн магазина

Амбиентно вътрешно осветление (многоцветно)

Bнесете повече цвят в живота си.

Озарете вътрешното пространство на вашия ID. според вашия вкус - с ъпгрейда за амбиентно вътрешно осветление можете да разширите възможностите и многообразието за осветление на купето с избор на до 30 цвята.

Разширеният цветови пакет дава възможност за избор на допълнителни тоналности и още по-индивидуален дизайн със стилно съчетани светлинни акценти. Така можете да постигнете желаната атмосфера според личните си предпочитания и настроение.

Към онлайн магазина

Периоди

Уверете се колко лесно е да ъпгрейдвате сами  вашия ID. В качеството си на основен ползвател на автомобила в We Connect, вие можете да закупите желания ъпгрейд, чиито функции след това могат да се използват от вас и и всички останали водачи през целия експлоатационен живот на автомобила.

Към онлайн магазина We Connect Webshop 

Така можете да активирате ъпгрейдите на вашия ID.

1. Предпоставки и изисквания за ъпгрейда

Актуално състояние на софтуера и регистрация

За да закупите желаните ъпгрейди², вашият ID. трябва да разполага с фабрично инсталирана версия  Software 3.1 или по-висока и да отговаря на техническите изисквания за съответната функция. Ако сте регистрирани в We Connect¹ и сте идентифицирани като основен ползвател на вашия автомобил, вие сте готови да започнете.

2. Покупка на ъпгрейди

Избор и заплащане

Всички предлагани за вашия ID. модел ъпгрейди² можете да намерите и да закупите в магазина In-Car Shop в менюто на вашата инфотейнмънт система или в онлайн магазина We Connect Webshop. В описанието на отделните продукти там можете да научите и всичко необходимо за желаните от вас функции.

3. Активиране на ъпгрейдите

Активиране и инсталиране

За да активирате ъпгрейдите², автомобилът трябва да е онлайн. След получаване на  плащането, новата функция ще бъде инсталирана и ще бъде готова за използване след следващото стартиране на автомобила.

4. Използване на ъпгрейдите

Oнлайн и офлайн употреба

След активиране новата функция може да се използва и в офлайн режим. Определени функции като навигацията обаче имат допълнителни онлайн функции, които могат да се използват само при наличие ма мобилна  връзка за пренос на данни чрез онлайн услугите на We Connect Plus¹.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип