Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Просто поддържайте връзката. С VW Connect и We Connect за вашия Volkswagen.

Просто поддържайте връзката. С VW Connect и We Connect за вашия Volkswagen.

Открийте предимствата на VW Connect и We Connect

Стига на пожелаете, вашият Volkswagen може да бъде винаги онлайн и в готовност да ви предложи многобройни свързани услуги в гамата на VW Connect и We Connect1. Възползвайте се от удобствата на различните полезни функции и онлайн услуги в следните области:

  • Навигация
  • Комфорт
  • Развлечение
  • Сигурност
  • Техническо състояние

С помощта на приложението Volkswagen App можете без усилие да свържете автомобила с вашия смартфон и така да следите всички важни за вас услуги и функции дори когато не сте във вашия Volkswagen.

Тук можете да добиете обща представа за това кои мобилни онлайн услуги се предлагат във вашия Volkswagen.

Проверете предлаганите услуги

Преглед на всички онлайн услуги

Зад всеки герой има и помощници. Именно такива помощници на своя страна имате с услугите на VW Connect, респ. We Connect в новото приложение на Volkswagen. Тук ще научите повече за това кои услуги са най-подходящи във вашето ежедневие и кои изисквания трябва да бъдат изпълнени. Тук виждате общ преглед на всички предлагани услуги и възможности.

Как да активирате и използвате VW Connect, респ. We Connect

Тук можете да се запознаете с начина за активиране на вашите мобилни онлайн услуги чрез приложението Volkswagen App.

Регистрирайте се сега и се възползвайте от предимствата

За да свържете вашия автомобил с услугите VW Connect или We Connect, трябва да влезете с вашия Volkswagen ID. потребителски профил. Просто използвайте връзката по-долу и след това кликнете върху „Влезте или се регистрирайте“.

Приложението Volkswagen App - дигиталният спътник във вашия Volkswagen

Приложението Volkswagen App обединява в едно цялата гама от предложения за свързаност на VW Connect и We Connect. То ви осигурява бърз достъп до всички важни функции и услуги с един поглед и с едно докосване за още по-голямо удобство. Достатъчно е просто да го изтеглите.

Ето как работят магазинът In-Car Shop и приложенията In-Car Apps

Вече можете да закупите и изтеглите практични функции и услуги директно в менюто на магазина In-Car Shop2 на вашата инфотейнмънт система - лесно и бързо, точно както го правите с приложенията във вашия смартфон. Можете също така да разширите с лекота пакетите услуги VW Connect Plus или We Connect Plus за вашия автомобил в In-Car Shop или Volkswagen Connect Shop и така да се възползвате от удобствата и възможностите на цялата гама мобилни онлайн услуги VW Connect и We Connect1 за още една или две години. Разбира се, срокът може да се удължи лесно и онлайн, както и със съдействието и съветите на вашия дилър на Volkswagen на място. От него можете да закупите и ваучери, които можете да използвате за закупуване на предлаганите в магазина дигитални продукти.

Ето как работят приложенията In-Car Apps

VW Connect и We Connect за вашия ID.

Изцяло електрически и напълно свързан с интернет

С гамата услуги VW Connect и We Connect за вашия ID.4 можете да улесните неимоверно процеса на зареждане, да управлявате избрани от вас функции в автомобила от екрана на личния си смартфон и да получавате информация за пътнотранспортната обстановка в практически реално време. Осигурете си повече спокойствие в ежедневието.

Научете повече за услугите We Connect във вашия ID.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип