Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf. Завинаги, за всички. Технологии и асистиращи системи за всеки.

Start Video

Подготвен за това, което идва.

Новият Golf е на стартова позиция: спортен, динамичен и забележителен като никога досега. Редица модерни Инфотейнмънт и асистиращи системи гарантират, че сте подготвени за всичко, което може да ви донесе бъдещето.

Продуктов филм

Start Video

Галерия

Изживейте акцентите на новия Golf от различни перспективи.

Изживейте акцентите на новия Golf от различни перспективи.

Оборудване & Дизайн

Екстериор

Динамиката среща елегантността

Oще от пръв поглед - не може да сбъркате Golf -  със силно и неповторимо присъствие, характерно за всяко поколение oт модела. Новият облик на фаровете, радиаторната решетка, задния дифузър, броните и изразителните LED задни светлини са само някои от новите акценти в дизайна.

Интериор

Пространството се "среща" с комфорта, качеството и новите технологии.

Всичко това ви очаква в новия Golf с единствената цел да ви осигури удобство при всяко пътуване.

Светлинен дизайн

Ще получите просветление още от пръв поглед.

Светлинният дизайн в новия Golf може категорично да бъде забелязан, като при това имате избор измежду няколко привлекателни възможности. Която и да изберете: светлините допринасят за добрата видимост.

Джанти

Кои ще ви стоят най-добре: имате богат избор от гуми и джанти за Golf.

С коя комбинация на гуми и джанти вашият Golf изглежда най-добре, е въпрос на  гледната точка. Във всеки случай алуминиевите колела на Golf подчертават неговата спортна натура.

Ефективност

Двигатели

Възползвайте се от високия въртящ момент и нисък разход на гориво.

Бензиновите двигатели TSI и дизеловите TDI са настроени за постигане на висока мощност при нисък разход на гориво и ще ви очароват. Двигателите TGI (*) са също така една динамична и природосъобразна алтернатива, тъй като те могат да работят освен на бензин и на природен газ.

4MOTION

Добро сцепление на всяка пътна настилка.

Искате ли да имате добро сцепление дори на мокра или неукрепена пътна настилка? Благодарение на опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION това ще е възможно почти навсякъде.

Система за изключване на цилиндри.

Просто изключвайте два от цилиндрите и пестете гориво.

В случаите, в които не използвате голяма мощност, едва ли ще забележите, че двигателят работи само с два цилиндъра. Това е възможно благодарение на системата за изключване на цилиндрите. По този начин разходът на гориво значително се намалява.

Избор на профил на шофиране.

Новият  Golf се адаптира спрямо вашия стил на шофиране

Как предпочитате да управлявате колата - икономично или спортно? Или обръщате повече внимание на комфорта? С опционалния избор на профил на шофиране, пътните характеристики на автомобила се нагаждат спрямо вашия стил на управление и пътната обстановка.

Инфотейнмънт

Телефонни разговори

За да общувате по-лесно.

Говорете. Но моля, с ръце на волана. Новият Golf ви дава избор измежду два удобни опционални телефонни интерфейса.

Радио

Ако искате, можете да използвате само, за да слушате радиото.

Обичате да слушате музика по време на път, но в същото време искате да бъдете информирани и да не се отказвате от най-големите удобства? Ще бъдете впечатлени от двете радиосистеми, между които можете да изберете.

Навигация

За да е забавно пътуването.

Двете опционални навигационни системи предлагат богат набор от иновативни технологии и нямате нужда от нищо друго. Те гарантират, че винаги сте на правилния път и се наслаждавате на най-доброто забавление.

Car-Net Guide & Inform

За да сте информирани докато пътувате.

С Car-Net Guide & Inform откривате вълнуващи дестинации близо до вас или новини от интернет. 

Асистиращи системи

ACC & Front Assist

За да сте спокойни по натоварени улици.

С опционалната адаптивна система за контрол на дистанцията(ACC) вие ще се чувствате по-спокойни на пътя. Системата за следене на зоната пред автомобила Front Assist, която включва и системата за аварийно спиране в градска среда City Emergency Brakе с разпознаване на пешеходците Pedestrian Monitoring, е налична при моделите от линия на оборудване на модела Comfortline нагоре.

Park Assist

Паркирането може да бъде толкова лесно.

Все още ли паркирате сами? Опционалната система за паркиране Park Assist може да ви спести въртенето на волана, и да ви помогне да си намерите място за паркиране. Ултразвукови датчици могат да преценят дали има достатъчно място за паркиране на вашия Golf.

Traffic Jam Assist и Emergency Assist.

Да продължиш напред, когато вече нищо не се движи.

Опционалната система за движение в задръстване Traffic Jam Assist ви съдейства при движение в изнервящия stop-and-go трафик и може да ви помогне да избегнете типични за движението в задръствания колизии. Опционалната система Emergency Assist може да разпознае кога водачът вече не е в състояние да управлява автомобила и да поеме в полуавтоматичен режим контрол над превозното средство.

Blind Spot-сензор с асистент при излизане от паркомясто

Ето как Golf може да ви асистира при смяна на лентата на движение или при излизане от паркомясто.

Опционалният Сензор за мъртвата зона с асистент за излизане от паркомясто предупреждава по време на шофиране, в рамките на системните ограничения, за всички превозни средства, намиращи се в "мъртвата зона". При излизане от паркомясто на заден ход системата наблюдава зоните странично и зад автомобила.

Комфорт

Active Info Display

За да виждате точно тази информация, която ви е нужна.

Аналоговият скоростомер остана в миналото. По желание, можете да замените традиционния дизайн на скоростомера с дисплей с висока резолюция. Иновативното арматурно табло с Active Info Display може да ви предостави не само информация за скоростта и нивото на гориво, но и много повече.

DYNAUDIO Excite

Перфектен звук по всяко време.

Възможно ли е музика в колата да звучи по-добре, отколкото от вашата hi-fi уредба вкъщи? Опционалнатата аудиосистема DYNAUDIO Excite е настроена към пространствената акустика на автомобила и ви предоставя звук, какъвто не сте очаквали - дори и ако сте свикнали на звука от най-висок клас.

Седалка ergoActive

Гърбът е важен, колкото сърцето.

Опционалните ергономични седалки с 14-посочно регулиране ви позволяват да се насладите на по-голямо удобство при седене. Седалката на водача се адаптира към формата на тялото и разтоварва  напрежението на гърба. Иновативната седалката е с интегрирана функция за масаж и подгряване.

Кожено оборудване

Заложете на непреходната елегантност.

Насладете се на несравнимото усещане за луксозна атмосфера при всяко пътуване. Като опция можете да оборудвате вашия Golf с най-фини тапицерии от кожа и ArtVelours и с функции като подгряване на седалките и удобен мултифункционален волан. 

Цени и информация