Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Резервни части

Volkswagen Оригинални части® Безопасност, качество и висока точност на съответствие за Вашия Volkswagen: С Volkswagen Оригинални части® Вашият Volkswagen си остава на 100% Оригинал, а Вие пътувате сигурно и комфортно. Дали Polo, Golf, Passat, Touran, Tiguan, Touareg или друг представител от нашата широка моделна гама се нуждае от резервна част: ние ще се погрижим оригиналните части за всички автомобили Volkswagen да са винаги налични. И то не само за времето докато модела е актуален, а за години напред: в нашите сервизи можете да получавате части до около 15 години след края на серийното производство на модела.

Акумулатори

Енергията от акумулатора е предпоставка за добре работещ Volkswagen. Строгите правила при производствените процеси, съхранението и поддръжката на Volkswagen Оригинални акумулатори Ви гарантират високо качество, безопасност и безупречна функционалност.

Експлоатационни течности

С оригиналното моторно масло от Volkswagen и подходящите експлотационни течности, Вашият Volkswagen ще Ви служи изключително надеждно. С Volkswagen моторно масло и AdBlue® всичко работи безпроблемно.

Дискове и накладки

Volkswagen Оригинални дискове и накладки са пригодени специално към мощността на двигателя, теглото и максималната скорост на Вашия Volkswagen автомобил. При всяко пътуване може да разчитате на дълъг експлоатационен живот и добре настроен спирачен комфорт с минимално износване.

Амортисьори

Независимо дали при ускоряване, спиране или завиване - Volkswagen Оригинални амортисьори стабилизират, смекчават и гарантират оптимално сцепление с пътя. За да може Вашият Volkswagen да реагира стабилно на неравностите по пътната настилка.

Филтри

Благодарение на Volkswagen Оригинални филтри се филтрират примесите и се задържат вредните вещества. Чрез Volkswagen Оригинален поленов и прахов филтър дори алергичните хора могат спокойно да дишат. Висока функционалност в почти всички ситуации, при различни метеорологични условия и райони на шофиране.

Ангренажен ремък

Ангренажен ремък от здрав материал, който трайно и надеждно предава силите - при екстремна топлина и студ. Въпреки това е достатъчно гъвкав, за да се напасва и да остава обтегнат. Това би желал Вашият двигател от един ангренажен ремък. Затова ние проектирахме Volkswagen Оригиналния ангренажен ремък точно така - настроен спрямо Вашия Volkswagen.

Volkswagen Austausch части Щадящ околната среда процес в равностойно на серийното качество, до 50% по-изгодна цена в сравнение с новите части. За икономичен ремонт, особено за по-стари автомобили.

Високо качество при ниски разходи

Volkswagen е номер 1, както в рециклирането, така и в повторната употреба на стари продукти. Това, което преди десетилетия започна с отделни цилиндри, горивни помпи и карбуратори за първия бръмбар, днес се разви до обширна програма за рециклиране в автомобилната история.

При това от решаващо значение за нас е рециклирането в равностойно на серийното качество, но също и рентабилността и щадящия околната среда процес. Нашите методи на обработка гарантират оптимална функционалност и сигурност. Освен това те са съгласувани с развойните отдели към серийното производство. Нашите клиенти могат да сa доволни от това, че Volkswagen Оригиналните Austausch части при еднакво качество имат до 50% по-изгодна цена в сравнение с Volkswagen Оригинални части®.

Вашите предимства

Спестяване на разходи при еднакво качество

Volkswagen Оригиналните Austausch части са марка продукти директно от производителя на автомобила. Поради това в тях са вложени същата компетентност и качество на световната марка Volkswagen, както в сравнимите нови части. Ние сме подготвили за Вас голям избор от висококачествени и изгодни Austausch резервни части.

Кратки срокове за ремонт

С Volkswagen Оригиналните Austausch части могат да се намалят сроковете за ремонт, което прави монтажа по-изгоден като крайна цена. Въз основа на високата точност на съответствие Вие спестявате допълнителни разходи за допълнителни изменения или допълнителни посещения в сервиза.


Предимство в цената чрез оферти с добри срокове

Разликата в цената при Volkswagen Оригиналните Austausch части спрямо новите части за повечето позиции е до 50%, тъй като старата част бива върната. И тъй като точно скъпите компоненти, напр. агрегати, се използват повторно, значително се намаляват производствените разходи във Ваша изгода.

Високо качество, висока сигурност

Volkswagen Оригиналните Austausch части се обработват промишлено и фабрично се проверяват за качество, точност на съответствие и функционалност. Така обработените части са технически обновени и идентични с монтираните в автомобила Volkswagen Оригинални части®. Това гарантира качество, сигурност и дълъг експлоатационен живот.

Гаранция както при новите части

Обновените агрегати и части са толкова добри, колкото новите части. Въз основа на високите изисквания за качество към Volkswagen Оригиналните Austausch части ние можем да предоставим същата гаранция както при новите Volkswagen Оригинални части®. Същото важи и за ремонтните работи.

Запазването на стойността повишава цената за препродажба

Volkswagen Оригиналните Austausch части технически са като нови. Те не само удължават експлоатационния живот на автомобила, но и повишават неговата продажна стойност. Техническото ниво на ремонтиран автомобил може дори да се повиши след ремонт с Volkswagen Оригиналните Austausch части, тъй като техническите новости от серията се включват в процеса на обработка.

Възможност за доставки

За да можете винаги надеждно да разчитате и на по-стар модел автомобил, ние имаме приблизително 13 000 Austausch резервни части на склад. Volkswagen Оригиналните части® и Volkswagen Оригиналните Austausch части осигуряват мобилността до 15 години след края на серийното производство на дадения модел.

Благоприятно за околната среда

Нашата програма за смяна на части е същевременно и активна защита на околната среда. Така досега са рециклирани милиони тонове ценни суровини и са спестени голямо количество енергия и емисии. Например количеството стомана, което е спестено чрез обработката на 7,7 милиона двигатели (прибл. 350 000 тона) е достатъчно, за да се построят 50 Айфелови кули или 162 моста Голдън Гейт Бридж.

Технологията

За нивото на качеството важат същите стандарти като за серийното производство на нови части. Вследствие на ориентацията спрямо производството на нови части, техническите промени от развойната дейност веднага се вземат под внимание. Затова нашите клиенти получават Austausch резервни части, които са от последно поколение. Обработеният продукт има качество на нова част и съответно същата гаранция. При почти до 50% по-ниска цена.

Volkswagen Classic части От Бръмбара до Corrado: С нашите Volkswagen Classic части Вашият исторически Volkswagen остава Оригинал.

Търсите резервни части за Вашия класически Volkswagen?

Тогава попитайте Вашия сервизен партньор Volkswagen. От капачка до цилиндров блок на двигателя можете да поръчвате над 60.000 различни позиции във Вашия сервиз и след това да си ги вземете. Ние ще се радваме на Вашето посещение и ще Ви консултираме с удоволствие.

Намерете сега най-близкия до Вас Volkswagen сервизен партньор Независимо коя част за кой автомобил от нашата широка моделна гама Ви е нужна: Volkswagen Оригинални части са по най-бързия начин там, където са необходими. При нас ще намерите части за Вашия Volkswagen до около 15 години след края на серийното производство на модела, като осигуряваме 24-часова доставка. Нашата гъста сервизна мрежа гарантира, че винаги ще намерите компетентен сервиз съвсем наблизо.