Части

Вашите предимства

Вашият Volkswagen е оригинал, който от своя страна се състои от хиляди оригинали: Volkswagen Оригиналните части®. Всеки един от тях допринася за световната известност на марката Volkswagen - с висока точност на съответствие, най-високо качество и безопасност. А техният перфектен синхрон превръща Вашия Volkswagen в оригинален Volkswagen.

Тоест, ако трябва да се смени оригинална част - било то поради естествено изхабяване, техническо обслужване или повреда - ние предлагаме за употреба: оригинална част от Volkswagen.

Volkswagen Оригинални части®

Класиците: Производство съгласно спецификацията на автомобила и техническото му развитие, идентични с първоначално вградените в автомобила. За да остане Вашият Volkswagen истински Volkswagen.

Volkswagen Austausch части

Рециклирани в серийно качество при опазване на околната среда, с цени до 50% по-изгодни в сравнение с Volkswagen Оригинални части®. За ефективен ремонт по-специално на по-старите автомобили.

Volkswagen Classic части

От Бръмбара до Corrado: С нашите Volkswagen Classic части Вашият исторически Volkswagen остава винаги оригинал. За автомобилите излезли от производство преди 15 години.

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам