Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Филтри

Маслен филтър

Volkswagen Оригинален маслен филтър прочиства замърсяванията изключително надеждно и ефективно, благодарение на напълно синтетичната вложка. Разберете повече за неговите функции и защо е важно редовно да се подменя.

Горивен филтър

Оригиналните горивни филтри на Volkswagen почистват горивото от частиците замърсяване и осигуряват дълъг експлоатационен живот на двигателя.

Поленов филтър

Поленовият филтър е един от компонентите, който е отговорен за доставката на чист и свеж въздух в купето на автомобила. Затова, ние от Volkswagen, препоръчваме той редовно да се подменя и климатичната система да се почиства и дезинфекцира.

Въздушен филтър

Въздушният филтър улавя замърсяващите частици във всмукания въздух, преди да навлязат в горивната камера и там в съчетание с маслото да действат като шкурка. Той същевременно заглушава всмукателните шумове на двигателя и осигурява минимален разход на гориво.