Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Горивен филтър

Volkswagen Оригинален горивен филтър

Доверете се на качеството

Замърсеното гориво уврежда двигателя и нарушава готовността за движение. Оригиналните горивни филтри на Volkswagen почистват горивото от частиците замърсяване и осигуряват дълъг експлоатационен живот на двигателя.


Системна сигурност

Замърсеното гориво при бензиновите двигатели може да повреди горивната помпа и впръскващите дюзи, а при дизеловите двигатели впръскващите помпа-дюзи. Оригиналните горивни филтри на Volkswagen са разработени специално за горивната система на Вашия Volkswagen. Вие освобождавате Вашето бензиново или дизелово гориво от частиците замърсяване като прах, ръжда, вода и остатъците в резервоара до степен, надхвърляща необходимите допустими прагове.


Избор на материал

В съответствие с предназначението на горивния филтър за Вашия Volkswagen, при производството на Оригиналните горивни филтри се използват само висококачествени материали. Оптимизираната по този начин степен на чистота осигурява равномерна работа и дълъг експлоатационен живот на двигателя.


Висока точност на съответствие

Оригиналните горивни филтри на Volkswagen гарантират максимална функционална сигурност по време на целия интервал на смяна.
И тъй като филтърът е Volkswagen Оригинална част®, можете да разчитате, че няма да има течове. Възможни нагари в двигателите и замърсяване на околната среда ефективно се избягват в същата степен.

Програма Сервиз 4+

 

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Инспекция. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.