Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Маслен филтър

Volkswagen Оригинален маслен филтър

При постоянния кръговрат в двигателя, маслото поема замърсявания като остатъци от горене, нагар, сажди и метални частици. Volkswagen Оригинален маслен филтър прочиства тези замърсявания изключително надеждно и ефективно, благодарение на напълно синтетичната вложка. Повече филтрирано масло достига до местата за смазване. Така предпазва двигателя още по-добре от износване и изключително дълготрайно чрез висококачествените си материали. И при агресивно масло чрез биогориво.

Износеният филтър вече не може да почиства достатъчно въздуха, който се всмуква от двигателя. Праховите частици може да замърсят моторното масло.
Резултатът: по-малко мощност, по-голям разход и по-високи стойности на вредни емисии.

Спазвайте предписаните интервали за смяна. Само така масленият филтър може да запази функцията си. Вашият двигател ще ви се отблагодари с висока работоспособност и дълъг експлоатационен живот.

 
Вашите предимства.

Сигурна защита.
Предпазва двигателя от замърсяване и повишено износване.

Дълготраен.
Висока устойчивост на температура, киселини и химически основи, корозия на корпуса (зависи от модела). Висока стабилност при налягане - оптимален за модерни двигатели със система Старт-Стоп.

Силно въздействие на филтъра.
Висок капацитет на замърсяване при ниско съпротивление на масления поток и висококачествено уплътняване. Благодарение на напълно синтетичната вложка на филтъра.

Програма Сервиз 4+

 

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Инспекция, при която ще сменим маслото и масления филтър на Вашия автомобил. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.