Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Поленов филтър

Volkswagen Оригинален поленов филтър

Не е за вярване: въздухът, който по време на движение на автомобила навлиза през вентилационните отвори, е около пет пъти по-замърсен с изгорели газове, замърсители и причинители на алергии, отколкото крайпътния въздух. Volkswagen Оригиналните прахови и поленови филтри, както и филтъра с активен въглен за купето предотвратяват негативното влияние на силно замърсения въздух във Вашия Volkswagen. Те задържат голяма част от замърсителите и алергените и същевременно предпазват ефективно климатичната инсталация от замърсяване. Слабата загуба на налягане гарантира достатъчна отоплителна или охлаждаща мощност при всякакъв климат.

Филтрите за купето на Вашия Volkswagen предпазват ефикасно от полени само, ако се сменят редовно. Затова и нашата препоръка: сменяйте Вашите филтри на всеки 15 000 км или веднъж годишно.

 
Вашите предимства

Чист въздух.
Предпазва от (фин) прах, полени, сажди, алергени, аерозоли и озон (в зависимост от модела).

Чиста климатична инсталация.
Предпазва климатичната инсталация. Потиска образуването на бактериално замърсяване - причината за неприятните миризми.

Безопасност.
Оптимална вентилация чрез пълна мощност на вентилатора, по-малко изпотени стъкла допринасящи за по-добра видимост. Повишаване на концентрацията чрез преобразуването на озон в кислород.

Програма Сервиз 4+

 

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Смяна на поленов филтър. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.