Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални части® Оригиналните горивни филтри на Volkswagen

Volkswagen Оригинални части® Оригиналните горивни филтри на Volkswagen

почиства горивото от частиците замърсяване и осигурява дълъг експлоатационен живот на двигателя.

Замърсеното гориво уврежда двигателя и нарушава готовността за движение

като при бензиновите двигатели може да повреди горивната помпа и впръскващите дюзи, а при дизеловите двигатели впръскващите помпа-дюзи. Оригиналните горивни филтри на Volkswagen са разработени специално за горивната система на Вашия Volkswagen. Вие освобождавате Вашето бензиново или дизелово гориво от частиците замърсяване като прах, ръжда, вода и остатъците в резервоара до степен, надхвърляща необходимите допустими прагове.

Избор на материал.
В съответствие с предназначението на горивния филтър за Вашия Volkswagen, при производството на Оригиналните горивни филтри се използват само висококачествени материали. Оптимизираната по този начин степен на чистота осигурява равномерна работа и дълъг експлоатационен живот на двигателя.


Висока точност на съответствие.
Оригиналните горивни филтри на Volkswagen гарантират максимална функционална сигурност по време на целия интервал на смяна.
И тъй като филтърът е Volkswagen Оригинална част®, можете да разчитате, че няма да има течове. Възможни нагари в двигателите и замърсяване на околната среда ефективно се избягват в същата степен.

Програма Сервиз 4+

Пакетни предложения за цялата моделна гама на Volkswagen на възраст над 4 години

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Инспекция. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.

Атрактивни условия с включени резервни части и труд валидни през цялата година!

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип