Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални части® Volkswagen Оригинален маслен филтър

Volkswagen Оригинални части® Volkswagen Оригинален маслен филтър

Предпазва двигателя от замърсяване и повишено износване.

При постоянния кръговрат в двигателя, маслото поема замърсявания като остатъци от горене, нагар, сажди и метални частици.

Volkswagen Оригинален маслен филтър прочиства тези замърсявания изключително надеждно и ефективно, благодарение на напълно синтетичната вложка. Повече филтрирано масло достига до местата за смазване. Така предпазва двигателя още по-добре от износване и изключително дълготрайно чрез висококачествените си материали. И при агресивно масло чрез биогориво.

Износеният филтър вече не може да почиства достатъчно въздуха, който се всмуква от двигателя. Праховите частици може да замърсят моторното масло.

Резултатът: по-малко мощност, по-голям разход и по-високи стойности на вредни емисии.

Спазвайте предписаните интервали за смяна.

Само така масленият филтър може да запази функцията си. Вашият двигател ще ви се отблагодари с висока работоспособност и дълъг експлоатационен живот.

Програма Сервиз 4+

Пакетни предложения за цялата моделна гама на Volkswagen на възраст над 4 години

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Инспекция, при която ще сменим маслото и масления филтър на Вашия автомобил. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.

Атрактивни условия с включени резервни части и труд валидни през цялата година!

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип