Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Какво е необходимо, за да използвате Car-Net1

Необходимо е следното

 

За да използвате услугите Guide & Inform Car-Net, е необходимо вашият Volkswagen да е оборудван с навигационна система "Discover Media" или "Discover Pro", както и с предлагания при Touareg "Innovision Cockpit".2

За пакета услуги Car-Net "Security & Service", от друга страна е необходима само услугата за спешни повиквания, която подобно на "App-Connect", можете да се използва без ограничения с радиосистемата "Composition Media".

Заедно с навигационната система "Discover Pro" препоръчваме употребата на интерфейса за свързване на мобилен телефон "Business", който ви дава възможност да включите WLAN-Hotspot във вашия Volkswagen и всички на борда да се възползват пълноценно от богатата гама от предложения на Car-Net.

Много от услугите могат да се управляват и от екрана на вашия смартфон с приложението We Connect App. При свързване с инфотейнмънт системата, смартфонът може да осигури и интернет достъпа, необходим за използване на Car-Net. Освен това, за работата на определени функции са необходими и съответните технически компоненти в автомобила като например алармена система против кражба за услугата "Онлайн алармена система".

В зависимост от модела на автомобила се предлагат различни пакети услуги, които можете да закупите (ако вече не сте го направили при покупката на вашия Volkswagen) чрез приложението We Connect App или в раздела за клиенти и личния ви профил в myVolkswagen. Ако всички технически изисквания са изпълнени, ще се нуждаете само от потребителски профил Volkswagen ID, който можете да създадете само в няколко стъпки.

  • Навигационна система "Discover Media", "Discover Pro" или "Discover Premium"2
  • Радиосистема "Composition Media" (с ограничения)
  • Смартфон с Android™ или iPhone® с достъп до интернет
  • Пакет услуги Car-Net
  • Потребителски профил във Volkswagen

За да можете да се възползвате от предимствата на мобилните онлайн услуги удобно отвсякъде, следва да влезете в раздела за клиенти на myVolkswagen или в приложението We Connect с вашия Volkswagen ID и след това да се регистрирате с вашия автомобил. Ако все още не сте създали своя Volkswagen ID, ще бъдете преведени през процеса на регистрация стъпка по стъпка.

Към  myVolkswagen

Използване чрез We Connect App и myVolkswagen

След регистрацията можете да активирате и използвате избраните функции на услугите Car-Net лесно и ясно в раздела за клиенти на  myVolkswagen или с приложението We Connect на вашето мобилно устройство. Приложението можете да изтеглите оттук:

Изтегляне от App Store

Изтегляне от Google Play

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип