Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Oнлайн услугите Car-Net за вашето мобилно ежедневие

Oнлайн услугите Car-Net за вашето мобилно ежедневие

Запознайте се с Car-Net

С мобилните онлайн услуги на Car-Net вие ще бъдете отлично информирани. Много от по-старите модели на Volkswagen преди моделна година 2021 са подготвени стандартно за работа с Car-Net. Запознайте се с предложенията за свързаност от Car-Net.1

Ръководство и информация

Крайната цел е пред вас в практически реално време

С услугите "Guide & Inform" от Car-Net ще бъдете по-добре информирани по време на път. Можете да потърсите вълнуващи места за посещение във вашия регион, да се възползвате от актуалната пътнотранспортна информация директно от интернет и много други.

Повече информация за Car-Net Guide & Inform

Security & Service

Мобилна сигурност

Пакетът услуги "Security & Service" от Car-Net ви предлага мобилен достъп до много важни функции на автомобила. Можете да заключите и отключете автомобила си чрез приложението We Connect или да проверите актуалното състояние на автомобила. Пакетът включва също обаждане на пътна помощ и онлайн алармена система против кражба.

e-Manager предлага допълнителни услуги за собствениците на електромобили и хибридни автомобили, като контролирано зареждане или климатизация на купето.

 Повече информация за Car-Net Security & Service

e-Remote

Това е e-Remote

Car-Net "e-Remote" ви предлага удобен достъп до най-важните функции на вашия електромобил или хибриден модел от Volkswagen - безкрайно удобно и практично от екрана на вашия компютър или смартфон благодарение на приложението We Connect App. Тук ще намерите повече информация за многобройните възможности, които ви предлага "e-Remote".

 Повече информация за e-Remote

Car-Net в Touareg

Пълна свързаност. Touareg.

Интернет и дигиталната свързаност вече са част от ежедневието, така че защо да се лишавате от тях в автомобила? Затова мобилните онлайн услуги от Car-Net2 са част от стандартното оборудване на Touareg и след активиране извеждат мобилната свързаност на изцяло ново ниво.

Повече информация за Car-Net в Touareg

Активиране и използване на Car-Net

Тук ще ви запознаем с това как да активирате вашите мобилни онлайн услуги чрез приложението We Connect App и какво е необходимо за целта.

Запознайте се с инструкциите за активиране

Проверете изискванията

Практични услугиза вашето ежедневие

Безопасност

Вие сте в добри ръце

Добре е винаги да има някой до вас! С допълнително предлаганата услуга за спешни повиквания можете да се свържете с центъра за спешни повиквания на Volkswagen денонощно с натискане на червения SOS бутон. В случай на инцидент със задействане на въздушна възглавница, сигналът за помощ се подава автоматично.

Контрол

По-скокойни сте, когато автомобилът се проверява сам.

Независимо дали става дума за количеството гориво в резервоара, за изминатия пробег или за информация за следващия технически преглед - услугата "Security & Service" ви осигурява достъп до най-важната информация за вашия автомобил.

Навигация

Интернет вече ще е ваш постоянен спътник

Следете пътнотранспортната обстановка с данни в реално време или поверете на Car-Net грижата да потърси подходяща следваща спирка по маршрута - удобен хотел, най-близката бензиностанция, а защо не и някое новооткрито кино?

Комфорт

Всичко под ръка.

Можете да настроите вътрешната температура в купето до желаното комфортно ниво още преди да потеглите на път. Или пък да се уверите, че вратите на вашия Volkswagen са заключени, а габаритните светлини са загасени. С Car-Net "e-Remote" можете да управлявате дистанционно много от функциите на вашия електрически или хибриден автомобил Volkswagen.

Пакети, цени за удължаване на услугите и изисквания за ползване

Сервизните пакети и лицензи, изброени по-долу, могат лесно да бъдат разширени и удължени онлайн във Volkswagen Connect Shop. Като алтернатива можете да бъдете посъветвани и на място от вашия дилър на Volkswagen. Там можете да закупите и ваучер, който можете да използвате и за заплащане за удължаване на лиценза в магазина.

Guide & Inform Basic, 1 година²⁾ ³⁾ Guide & Inform Plus, 1 година²⁾ ³⁾ Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 Jahr²⁾ ³⁾ inkl. e-Manager¹⁾ e-Remote, 1 година²⁾ ³⁾ App-Connect
Цена (с вкл. ДДС) 0 BGN 0 BGN 0 BGN 0 BGN 0 BGN 550 BGN
Удължаване с 1 година (Цени с вкл. ДДС) 155 BGN 155 BGN - 118 BGN 196 BGN (118 BGN)4) -
'Удължаване с 2 години (Цени с вкл. ДДС) 265 BGN 265 BGN - 185 BGN 333 BGN (185 BGN)4) -
Разходи за мобилни услуги/SIM⁵⁾ Клиент Клиент Volkswagen Volkswagen Volkswagen Клиент
Технически предпоставки Discover Media Discover Pro Служба за спешни повиквания Служба за спешни повиквания - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro
Активно След регистрация След регистрация След регистрация След регистрация След регистрация Фабрично

Изображението отразява актуалната в момента продуктова гама.

1) e-Manager се предлага само за електрически и рlug-In хибридни автомобили

2) Ако при новозакупен автомобил клиентът не направи поръчка в рамките на 90 дни след приемане на автомобила ("Период на пърза поръчка"), периодът на безплатната услуга се намалява с дните между края на периода на първата поръчка и действителната поръчката.

4) Стойността в скоби се отнася за рlug-in хибридните модели.

5) Отнася се за връзката за обмен на данни между автомобила и сървъра за данни на Volkswagen AG. Връзката за обмен на данни между крайното устройство на клиента и сървъра за данни при използване на мобилни онлайн услуги в раздела за клиенти на myVolkswagen или чрез смартфон приложението We Connect не е част от услугите, предоставяни от Volkswagen AG.

Използвайте Car-Net с приложението We Connect App

Приложението We Connect App ви предоставя мобилните онлайн услуги на Car-Net на екрана на вашия смартфон. Всички предимства са събрани в едно - просто изтеглете смартфон приложението We Connect App за операционната система на вашия смартфон и го свържете с вашия Volkswagen.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип