Меню
Затваряне на менюто
Затвори

За всички

Вашият личен асистент в автомобила

Благодарение на приложението „We Connect Go“ (iOS / Android), смартфонът ви се свързва с вашия Volkswagen чрез DataPlug и Bluetooth, превръщайки го в свързан автомобил за нула време. Тази възможност е част от стандартното оборудване на всички нови автомобили и може да се добави при много модели от 2008 година. Тук ще се запознаете с предимствата да имате цялата важна информация за вашия Volkswagen под ръка по всяко време.

Просто се регистрирайте и сте готови

Моят Volkswagen

Цялата важна информация за автомобила на едно място

В раздела "Моят Volkswagen" на приложението "We Connect Go" ще намерите най-важната информация за вашия автомобил като изминатия пробег и нивото на горивото в резервоара, номера на рамата или графика за сервизно обслужване.

Под "Моите гуми" можете просто да въведете производителя, вида на гумите, техния пробег и дата на производство. Така ако пожелаете, посещението за смяна на гуми във вашия сервизен център на Volkswagen вече е само въпрос на едно докосване.

Пътна книга и следене на резервоара

Запис на пътуванията и разходите за гориво

С дигиталния дневник може да се записва и показва цялата важна информация: начало, дестинация, дата, час, продължителност, маршрут - дори разходите за гориво за пътуване. Дефинирайте индивидуалните маршрути като частни, бизнес или работни и експортирайте всичко с приложението като PDF, ако е необходимо.

Мониторът на резервоара показва кога и къде сте заредили на каква цена и колко са месечните разходи. За да направите това, вашият DataPlug изпраща информация за нивото на вашето гориво към приложението веднага щом автомобилът ви бъде запален. Ако приложението регистрира процес на зареждане с гориво, ще получите съобщение, което ви напомня да запишете разходите си за зареждане с гориво.

Анализ и статистика на пътуванията

Оптимизация на стила на шофиране

Подобрете своя стил на шофиране с практичните съвети от приложението. Ще разберете как да шофирате по-ефективно и да пестите гориво от анализа на стила с прегледна графика, базирана на измерените данни за ускорението, скоростта, оборотите на двигателя, поведението при спиране и температурата на охлаждащата течност.

Статистиката на пътуванията дава оценка на експлоатационните данни и ви показва подробна статистическа информация за изминатите километри и времето за пътуване, зареденото количество и заплатената сума за гориво, пътуванията през деня и нощта, както и енергийно ефективния стил на шофиране и броя спечелени предизвикателства (Challenges). Благодарение на нея можете веднага да видите как вашият стил на шофиране влияе върху разхода на гориво.

Сервизно обслужване и графици

Бързо и лесно договаряне на час за сервизно обслужване

Вече можете да използвате смартфон приложението, за да се свържете по всяко време с предпочитания от вас сервизен център на Volkswagen и да направите заявка за посещение или направо да насрочите такова - по желание и с директно телефонно обаждане и активна навигация до центъра. We Connect Go регистрира и предупредителните сигнали от автомобила и с ваше потвърждение изпраща заявка за посещение за технически преглед. Всички необходими експлоатационни данни на автомобила се предават на сервизния център и специалистите разбират веднага какво предстои и колко време ще е необходимо за изпълнение на прегледа и обслужването. Истинска услуга, която организира всичко вместо вас.

Пътна помощ

Бърза помощ при спешни случаи

В случай на повреда или злополука у дома или в чужбина, можете да използвате функцията на приложението за спешно обаждане и да се свържете с националната 24-часова служба за пътна помощ или горещата линия за обслужване на Volkswagen. Можете да използвате приложението за изпращане на данните за автомобила и актуалното му местоположение на центъра, както и за получаване на важни съвети за поведение при спешни случаи. Така ще бъдете получите ефективна помощ възможно най-бързо и когато е най-важно за вас.

В раздела за "Пътна помощ" можете да видите и предупредителните и контролните сигнали на вашия автомобил, а допълнителната информация ви помага при преценката и ви съветва какво трябва да предприемете в случаите, в които даден контролен сигнал е активиран.

Място за паркиране

Открийте вместо да търсите автомобила си

We Connect Go знае точно къде се намира вашият автомобил, защото в приложението се запомня автоматично последното му местоположение. Можете да използвате приложението за да бъдете насочени към него или да споделите GPS координатите с приятелите си например. А за да не се притеснявате за изтекли билети или SMS съобщения за паркиране, приложението запаметява и времето за паркиране.

Предизвикателства (Challenges)

Поемете нови предизвикателства

Събирайте точки и печелете награди - например с икономично шофиране, с посещения на вашия дилър или просто с редовно използване на приложението. След като достигнете определен брой точки, ще преминете на ново ниво и на всяко от тях ще се класирате за нови предизвикателства. Казано накратко - безкрайно забавление!

Изтегляне на приложението и свързване Вече имате DataPlug? Ето как да инсталирате We Connect Go.

С We Connect Go вашият автомобил може да изпраща информация до вашия свързан чрез Bluetooth смартфон – трябва просто да включите DataPlug в диагностичния интерфейс на вашия автомобил и да изтеглете безплатно приложението „We Connect Go“ за вашия смартфон.

В три стъпки към свързания автомобил Все още нямате DataPlug? Ето така можете да свържете вашия Volkswagen с We Connect Go.

1. Проверете дали вашият Volkswagen е съвместим с We Connect Go.

2. Изтеглете приложението „We Connect Go“ за смартфон с Android или iOS.

3. Инсталирайте модула DataPlug от вашия дилър на Volkswagen и следвайте стъпките за активиране в приложението.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип