Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Екологична устойчивост

Kлиматичните промени са едно от най-големите предизвикателства на нашето време. За да постигнем общите цели на Парижкото споразумение за климата е необходимо намаляване на емисиите на CO2 и в транспортния сектор.

Разбира се, ние сме решени да изпълним отговорно нашите задължения в тази насока. С намерение да електрифицира изцяло своята  моделна гама, марката Volkswagen подхожда всеобхватно, инвестирайки в една крайна цел:

Електрическа мобилност на бъдещето, която да бъде едновременно вълнуваща и екологично устойчива.

Екологична устойчивост от добива на суровините до рециклирането

Всяка малка стъпка е от значение в процеса на намаляване на CO₂ - включително и в производството на нашите ID. модели. Ето защо ние намалихме количествата на емисиите по цялата верига на формиране на стойността и наложихме нови екологични стандарти, с които правим голяма крачка напред по пътя към по-малък въглероден отпечатък.

Нашите ID. Модели Искате да ги опитате на пътя или направо да ги конфигурирате?
Тук можете да разгледате нашите ID. модели.

Искате ли да се запознаете по-отблизо с изцяло електрическите ID. модели? Защо не уговорите пробно шофиране при близкия дилър на Volkswagen? Или пък не използвате нашия онлайн конфигуратор, за да създадете своя мечтан и уникален ID. модел?

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип