Доклад за техническата изправност на автомобила

Вашият Volkswagen ви информира. Доклад за техническата изправност на автомобила

Така например, можете да се информирате за актуалното техническо състояние на автомобила преди да потеглите на път. Услугата ще ви уведоми за всички  предупреждения и евентуално необходими стъпки за техническа поддръжка и ще ви представи доклад за актуалното състояние на системите за асистенция на водача.1

За да използвате услугите на VW Connect / We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате във VW Connect / We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG - онлайн на адрес www.myvolkswagen.net или чрез смартфон приложението "Volkswagen" (на разположение за изтегляне в App Store и Google Play Store). За да можете да използвате услугите на VW Connect Plus / We Connect Plus през целия безплатен срок на договора, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес www.myvolkswagen.net или в приложението "Volkswagen".

За клиентите с VW Connect и VW Connect Plus: Използването на мобилните онлайн услуги на се извършва посредством вградената в автомобила интернет-връзка. За ползването на уебрадио, WLAN Hotspot и Alexa, ако такива са налице, е възможно да бъдат таксувани допълнителни пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom" и могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие. Обемът от данни в тези пакети е достъпен и може да се използва от всички потребители и пътници в автомобила. Информация за условията, цените и покритието можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио, WLAN Hotspot и Alexa, ако такива са налице, е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието на договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

За клиентите с We Connect и We Connect Plus: Използването на мобилните онлайн услуги се извършва посредством вградената в автомобила интернет-връзка. За ползването на стрийминг услуги, определени In-Car-приложения, както и на WLAN Hotspot, е възможно да бъдат таксувани допълнителни пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom" и могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие. Обемът от данни в тези пакети е достъпен и може да се използва от всички потребители и пътници в автомобила. Информация за условията, цените и покритието можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на тези услуги е възможно и през мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието на договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг).

За използването на безплатното приложение "Volkswagen" App е необходимо наличието на смартфон със съвместима операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с функция за пренос на данни и съответен договор между вас и мобилен оператор.

Наличието на описаните в пакетите отделни услуги от VW Connect и VW Connect Plus, като и We Connect и We Connect Plus може да варира в зависимост от конкретната държава, конкретния автомобил, от неговото оборудване и от инсталираната версия на софтуера. Това важи и по отношение на услугите, предлагани от трети страни. Услугите са достъпни за периода, посочен в договора и могат да бъдат обект на промени по време на договора или да бъдат прекратени. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес connect.volkswagen.com или при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите за мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Илюстрациите показват новото поколение инфотейнмънт системи; Услугите се предлагат и при по-старото поколение.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Еднократна регистрация, многобройни ползи.

Еднократна регистрация, многобройни ползи.

Зад всеки герой има и помощници. Именно такива помощници на своя страна имате с услугите на VW Connect, респ. We Connect в новото приложение на Volkswagen. Тук ще научите повече за това кои услуги са най-подходящи във вашето ежедневие и кои изисквания трябва да бъдат изпълнени. Тук виждате общ преглед на всички предлагани услуги и възможности.

Предлагането на услугите, описани в пакетите VW Connect и VW Connect Plus, както и We Connect и We Connect Plus, може да се различава в различните държави и зависи от модела, моделната година и оборудването на автомобила. Повече информация за предлаганите услуги можете да получите в зоната за клиенти на myVolkswagen или във вашето смартфон приложение Volkswagen.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип