Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Целият свят на Car-Net1) във вашия Touareg

Целият свят на Car-Net1) във вашия Touareg

Напълно свързан. Touareg.

Интернет и дигиталната свързаност вече са неотменима част от ежедневието, така че защо да се лишавате от тях в автомобила? Затова мобилните онлайн услуги от Car-Net се предлагат като стандартно оборудване след активиране в Touareg и са изведени на ново, по-високо ниво - максимална свързаност.

Always on

Насладете се на пълната свързаност

Вградената eSIM карта ви осигурява достъп до интернет, а с това и до света на мобилните онлайн услуги на Car-Net. Така сте винаги в крак с новостите и можете да се насладите на неограничени във времето и пространството забавления.

Повече информация за Always on

Комфорт

Повече спокойствие в ежедневието

С Car-Net ще бъдете винаги по-добре и по-бързо информирани. Пътуването до желаната крайна цел е по-спокойно и комфортно, когато следвате маршрут, адаптиран интелигентно към актуалната пътна обстановка. Ако пожелаете, можете да чуете прочит на новините, докато шофирате, а благодарение на уебрадиото можете да слушате любимата си радиостанция и далеч извън обхвата на конвенционалния предавател. И не на последно място - можете да спестите време и нерви в търсене на място за паркиране, възползвайки се от насочването директно към свободно паркомясто в многоетажен гараж или официална зона за паркиране в близост до крайната ви цел.

В реално време

Винаги с една крачка напред

Възползвайте се от интелигентно и предвидливо изчисления маршрут и направете навигацията още по-ефективна. Още преди началото на пътуването, вашият маршрут се актуализира в реално време с информация от трафик сървъра и се адаптира постоянно към промените в пътнотранспортната обстановка. Така винаги ще достигате желаната крайна цел по възможно най-добрия и бърз маршрут.

Безопасност

Хубаво е да знаете, че можете винаги да разчитате на помощ при спешни случаи

Спешното повикване, което се изпраща автоматично до центъра за спешни повиквания на Volkswagen в случай на задействане на някоя от въздушните възглавници или устройствата за притягане на предпазните колани, показва колко важна може да бъде интелигентната свързаност при спешни случаи. За вашата сигурност денонощно се грижи и услугата "Security & Service", гарантирайки своевременно обаждане на пътна помощ при повреда и ефективна реакция на онлайн алармената система против кражба.

Забавления

Вашите смартфон приложения в автомобила

Благодарение на App-Connect можете да свържете вашия смартфон към инфотейнмънт системата на Touareg и да използвате удобно и безопасно много от вашите смартфон приложения, докато шофирате. Volkswagen Media Control на свой ред дава възможност на вашите спътници също да бъдат част от забавната програма чрез своите мобилни устройства.

Guide & Inform Premium

Можете да откриете много вълнуващи места за посещение във вашия регион, да получите актуална пътнотранспортна информация директно от интернет и да се възползвате от много други възможности и удобства с ексклузивния пакет "Guide & Inform Premium" за Touareg. Новите услуги уебрадио и хибридно радио ще се погрижат за  неограничените забавления в автомобила, а онлайн изчисленията на маршрутите, триизмерните 3D изображения в редица градове, реалистичните сателитни карти и постоянните онлайн актуализации на навигационните карти правят навигацията още по-интелигентна и полезна. Вече можете не само да получавате актуалните новини на екрана, но и да поискате да ви ги прочетат на глас.

Уебрадио и хибридно радио

Безгранично забавление

Без значение къде се намирате, благодарение на уебрадиото вече няма да се налага да се лишавате от любимите си радиостанции и подкасти. Ако напуснете зоната на обхвата на  конвенционалния радиопредавател, функцията хибридно радио ще превключи автоматично от традиционното приемане на радиовълни към стрийминг от интернет и така  любимата ви радиостанция ще продължи да звучи без прекъсване.

За да се насладите на услугите уебрадио и хибридно радио, трябва да закупите пакети данни за eSIM или да използвате отделна мобилна връзка за пренос на данни.

Интелигентна навигация

По-леко и спокойно пътуване

Touareg прави вашата навигация още по-интелигентна, лесна и пълноценна за използване. Онлайн изчисляването на маршрута на основата на непрекъснато обновяващите се прогнози за пътнотранспортната обстановка определя оптималния маршрут от самото начало и ви осигурява приятно пътуване и спокойно достигане до желаната цел. Възможностите за показване на картина с 3D изображения на градската среда с висока разделителна способност и фотореалистичните сателитни карти създават ново усещане за навигация и максимално добра ориентация.

WLAN-Hotspot

Удобна връзка

Днес никой вече не желае да се лишава от предимствата на интернет - особено при дълги пътувания. Затова Touareg ви предлага вграден WLAN Hotspot, който осигурява достъп до глобалната мрежа за вас и вашите спътници. На разположение в възможност за свързване на до 8 мобилни устройства - независимо дали искате да изпратите имейл, да се забавлявате с видео стрийминг на филми или да проверите последните резултати на любимия си отбор. За да използвате WLAN Hotspot, трябва да закупите пакети данни за eSIM или да използвате отделна мобилна връзка за пренос на данни.

Security & Services

Със "Security & Service" си гарантирате още по-висок комфорт при ползването на своя автомобил. Пакетът услуги Car-Net ви предлага мобилен достъп до редица важни негови функции и съчетава гъвкавост, прозрачност и още повече удобства. Независимо дали става дума за планиране техническо обслужване, за обаждане на пътна помощ, за управление на стационарното отопление онлайн или за  получаване на сигнал от онлайн алармената системи против кражба - индивидуално насочените услуги ви подкрепят в практически всяка ситуация и ви предоставят цялата важна за вашата мобилност информация.

Услуга за спешни повиквания

Винаги до вас

Услугата "Спешно обаждане" се грижи за вас при евентуален спешен случай. При сериозно произшествие, при което се задейства въздушна възглавница например, системата се обажда автоматично на службата за спешна помощ. Ако вашият Volkswagen установи настъпването на пътна злополука, той незабавно установява връзка с центъра за спешни повиквания на Volkswagen и препраща цялата важна и необходима информация към службите за спешна помощ. Освен това имате възможност винаги да извикате помощ и ръчно с натискане на бутон.

Планиране на сервизно обслужване

Нашата услуга е перфектно съобразена с вас

За да ви осигури максимално удоволствие от шофирането, вашият Volkswagen ще ви помогне да планирате и уговорите вашите посещения за обслужване в сервизния център. Веднага щом наближи срока за редовно посещение за поддръжка, данните от вашия Volkswagen ще бъдат препратени към предпочитания от вас сервизен център, откъдето след това ще се свържат с вас, за да договорите посещение в удобно за вас време.

Онлайн алармена инсталация против кражба

Незабавен сигнал, ако нещо се случва

Отпуснете се спокойно, защото вашият Volkswagen може да се погрижи сам за сигурността си. В случай на опит за проникване с взлом, ще бъдете уведомени чрез сигнал в приложението Volkswagen We Connect App на вашия смартфон или по електронна поща, за да бъдете в течение на обстоятелствата и да предприемете съответните мерки.

Онлайн стационарно отопление

Комфортна топлина преди пътуване

Услугата "Онлайн стационарно отопление" дава възможност да загреете купето на вашия автомобил удобно с помощта на смартфон приложението. Просто програмирайте часа на потегляне или създайте практичен седмичен график и вашето отопление ще се включи тогава, когато е необходимо.

Забележка: Само в съчетание с предлаганото като допълнително оборудване стационарно отопление.

Можете да следите вашия Touareg отвсякъде.

Изтегляне на приложението We Connect App

Възползвайте се от всички предимства на We Connect и Car Net в едно приложение. Просто изтеглете приложението We Connect App за операционната система на вашия смартфон и го свържете към вашия Volkswagen.

Към App Store 

Към Play Store 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип