Осигурете си бърз интернет за вашия Volkswagen – лесно и при прозрачни условия1)

Always on

За да използвате в автомобила определени приложения, стрийминг на уебрадио и WLAN Hotspot, имате нужда от допълнителен обем данни за вградения в автомобила eSIM, който може лесно и удобно да се набави от външния доставчик на мобилни телефония Cubic Telecom. Volkswagen от своя страна поема разходите за мобилния пренос на данни, ползвани от практически всички други услуги We Connect.

Това са предимствата на пакетите данни, предлагани от Cubic:

  • WLAN Hotspot в автомобила - достъп до интернет за вас и вашите спътници с до осем мобилни устройства едновременно
  • Забавления с уебрадио и подкасти по време на път
  • Покупката на пакети данни може да стане директно от автомобила
  • Пълен контрол върху разходите и използвания обем данни
  • Пакетите данни могат да се използват в много европейски страни

Изисквания: 

  • Оборудване на вашия Volkswagen, включващо eSIM
  • Наличие на активен лиценз за We Connect за вашия автомобил
  • Наличие на редовна регистрация в портала Cubic
  • Преминаване през процеса на идентификация 

Високоскоростен интернет за вашия автомобил по време на път - безплатен обем данни в размер на 1 GB от Cubic Telecom

Използвате We Connect Plus и искате да си осигурите високоскоростна интернет връзка за функции и развлечения като мултимедийния  стрийминг? Можете да си я набавите със съответния пакет данни и като нов клиент на Cubic Telecom ще получите безплатно обем от 1 GB за стрийминг и сърфиране. До изчерпване на количествата.2)

1) За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Plus през целия безплатен срок на договора, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com. Използването на мобилните онлайн услуги на We Connect се извършва посредством вградената в автомобила интернет-връзка. Свързаните с това разходите за пренос на данни на територията на Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие, с изключение на услугите "Streaming & Internet" и определени In-Car-приложения. При използване на услугите  "Streaming & Internet", на определени In-Car-приложения, както и на WLAN-Hotspot, които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие, е възможно да бъдат таксувани допълнителни пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom",. Информация за условията, цените и покритието можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио и мултимедиен стрийминг е възможно и чрез мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието на договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг). За използването на безплатното приложение We Connect ID. App е необходимо наличието на смартфон със съвместима операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с функция за пренос на данни и съответен договор между вас и мобилен оператор. Наличието на описаните в пакетите отделни услуги от We Connect и We Connect Plus може да варира в зависимост от конкретната държава, конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са достъпни за периода, посочен в договора и могат да бъдат обект на промени по време на договора или да бъдат прекратени. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес www.portal.volkswagen-we.com или при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите за мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

2) Необходима е регистрация в портала на "Cubic Telecom", като автомобилът трябва да има активен лиценз We Connect Plus и пакет услуги "Streaming & Internet", който се предлага само за инфотейнмънт системите Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro. Регистрацията на автомобила е еднократна, важи за автомобили без предварително резервирани пакети данни и не може да се прехвърля на други превозни средства. Безплатният обем от данни в размер на 1 GB може да се активира в рамките на 12 месеца след момента на предаване на автомобила и да се използва в рамките на до три месеца след активирането. Предложението е валидно до изчерпване на количествата. В сила са общите условия на "Cubic Telecom" https://vw.cubictelecom.com/de/termsAndConditions

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Целият свят на Car-Net1) във вашия Touareg

Целият свят на Car-Net1) във вашия Touareg

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип