Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Един нов свят от свързани възможности VW Connect и We Connect за ID. моделите

Един нов свят от свързани възможности VW Connect и We Connect за ID. моделите

Добре дошли в онлайн услугите на вашия ID.

С VW Connect или We Connect можете да избегнете задръстванията по пътя към дома благодарение на онлайн информацията пътнотранспортната обстановка. Можете още докато закусвате да загрете купето до желаната температура, да откриете нови радиостанции с включения уебрадиоприемник и да слушате любимите си подкаст. Накратко, ние предлагаме дигитални възможности на ново ниво във вашия ID. На разположение имате и богата гама интелигентни помощници в ежедневието, които можете да използвате с We Connect от ID. Software 3.0 и с VW Connect от ID. Software 4.0 в зависимост от оборудването1. С приложението Volkswagen App можете лесно да свържете своя автомобил и смартфон и да получите достъп до определени функции на автомобила и до информация за неговото състояние дори когато не сте във вашия Volkswagen.

Дали вашият ID. модел е подготвен за VW Connect/VW Connect Plus или We Connect/We Connect Plus можете да разберете с проверката за съвместимост тук.

Преглед на всички онлайн услуги за вашия ID.

Зад всеки герой има и помощници. Именно такива помощници на своя страна имате с услугите на VW Connect, респ. We Connect за вашия ID. Тук ще научите повече за това кои услуги са най-подходящи във вашето ежедневие и кои изисквания трябва да бъдат изпълнени. Тук виждате общ преглед на всички предлагани за вашия ID. услуги и възможности.

Eто как да активирате VW Connect или We Connect за вашия ID.

Тук ще разберете как да активирате мобилните онлайн услуги във вашия ID. чрез приложението Volkswagen App.

Регистрирайте се сега и се възползвайте от предимствата

За да свържете вашия ID. за използване на услугите VW Connect и We Connect, трябва да влезете с вашия потребителски профил Volkswagen ID. Просто използвайте връзката по-долу и след това кликнете върху „Влезте или се регистрирайте“.

Приложения Volkswagen App Приложението Volkswagen App - дигиталният спътник на вашия Volkswagen

Приложението Volkswagen App обединява всички услуги и възможности за свързаност от VW Connect и We Connect. То ви предлага всички важни функции и услуги в едно и така осигурява още по-голямо удобство. Просто го изтеглете сега.

We Connect Start - свързаност за ID. моделите със ID. Software 2.4 или по-стар

Дори ако във вашият модел все още не е инсталиран ID. Software 3.0, вие можете да използвате онлайн информация за пътнотранспортната обстановка, мултимедийните развлечения и дистанционните Remote функции чрез We Connect Start. Възможностите на We Connect Start2  осигуряват връзката с вашия ID. и ви предлагат много полезни предимства. Ето как можете да разберете коя версия на софтуера използвате във вашия ID. в момента:

  1. Отворете менюто за настройка "Setup" в инфотейнмънт системата на вашия ID.
  2. После отидете на системна информация "System Information"
  3. Версията на вашия ID. Software ще се покаже в секцията " ID. Software"

Допълнителни функции в магазина In-Car Shop

Вашият ID. е свързан отлично с интернет и това ви дава възможност да изтеглите и да активирате различни полезни дигитални продукти или да удължите плановете на ползваните услуги директно от автомобила. В интернет магазина Volkswagen Connect Shop и в магазина In-Car Shop на екрана на вашата инфотейнмънт система можете да намерите всички съвместими с вашия ID. продукти и услуги. При избор на платен продукт, активирането му е възможно веднага след получаване на плащането - трябва просто да проверите въведените данни и нареждането на плащането и да завършите поръчката. Новата функция ща бъде на ваше разположение следващия път, когато стартирате своя електромобил с онлайн връзка.

VW Connect и We Connect за вашия Volkswagen

VW Connect и We Connect - наелектризиращи възможности и за моделите на Volkswagen без изцяло електрическо задвижване.

С VW Connect и We Connect можете да контролирате и използвате чрез смартфона си и определени функции на своя Volkswagen без изцяло електрическо задвижване. Информацията за състоянието и данните за пътнотранспортната обстановка в практически реално време ще ви улеснят в ежедневието и ще направят всяко пътуване много по-спокойно.

Научете повече за VW Connect и We Connect за вашия Volkswagen

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип