Осигурете си високоскоростен интернет във вашия Volkswagen – лесно и прозрачно¹⁾

За да използвате определени In-Car App приложения, мултимедиен стрийминг, уебрадио и WLAN-Hotspot в автомобила, имате нужда от пренос на допълнителен обем данни за вградената eSIM карта. Този обем може лесно да бъде набавен от външния доставчик на мобилни услуги Cubic Telecom. Разходите за интернет връзката при всички други практични We Connect услуги се поемат от Volkswagen.

Пакетите данни от Cubic предлагат следните предимства:

  • WLAN-Hotspot в автомобила - за всички в автомобила и с възможност за свързване на до осем мобилни устройства
  • Възможност да слушате любимите си уебрадио и подкасти, докато шофирате
  • Лесна поръчка на допълнителни пакети данни директно в автомобила
  • Пълен контрол върху потреблението при мобилен пренос на данни и съответните разходи
  • Закупеният обем от данни може да се използва в много европейски страни

Изисквания:

  • Вашият Volkswagen трябва да е оборудван с eSIM
  • Наличие на активен We Connect лиценз за вашия автомобил
  • Наличие на регистрация в Cubic Portal
  • Преминаване през процедурата за идентификация

 

Високоскоростен интернет по време на път: безплатен обем от 1 GB данни от Cubic Telecom

Използвате услугите на We Connect Plus и искате високоскоростен интернет, за да се възползвате пълноценно от вашите развлекателни функции като мултимедийния стрийминг например? В такъв случай вземете подходящия за вашите нужди пакет данни и спечелете 1 GB безплатен обем данни за стрийминг и сърфиране като нов клиент на Cubic Telecom. Само до изчерпване на количествата.²⁾

 

Ето как става: В раздела за клиенти на myVolkswagen и менюто "Моите автомобили и We Connect" ще намерите връзката "Закупуване на данни чрез Cubic Telecom" за вашите актуално регистрирани автомобили с активен договор We Connect Plus. Като алтернатива можете да използвате и връзката към Cubic Telecom в приложението We Connect App в настройките на вашия автомобил в менюто "Пакети с данни". Там ще бъдете пренасочени към външния доставчик на мобилни услуги Cubic Telecom. След успешна първа регистрация в Cubic Telecom, в бъдеще можете да заявявате допълнителни пакети данни удобно и в зависимост от вида на автомобила и оборудването, директно чрез магазина In-Car Shop на екрана на вашата инфотейнмънт система.

1) За да използвате услугите Car-Net е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите през целия срок на договора, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес portal.volkswagen-we.com. Ако се регистрирате по-късно, продължителността на безплатния период ще бъде съответно намалена. Използването на мобилните онлайн услуги на Car-Net е възможно само при наличие на вградена интернет-връзка. Свързаните с това разходи за пренос на данни на територията на Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите уебрадио и хибрид радио. За използването на услугите уебрадио и хибрид радио, както и на WLAN-Hotspot на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие, е възможно да бъдат таксувани допълнителни пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom". Информация за условията, цените и покритието можете да откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио и хибридно радио е възможно и чрез мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието на договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг). За използването на безплатното приложение We Connect App е необходимо наличието на смартфон със съвместима операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с функция за пренос на данни и съответен договор между вас и мобилен оператор. Наличието на описаните в пакетите отделни услуги от Car-Net ("Guide & Inform Premium" и "Security & Service") може да варира в зависимост от конкретната държава, конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са достъпни за периода, посочен в договора и могат да бъдат обект на промени по време на договора или да бъдат прекратени. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес portal.volkswagen-we.com или при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите за мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

2) Необходима е регистрация в портала на "Cubic Telecom", като автомобилът трябва да има активен лиценз We Connect Plus и пакет услуги "Streaming & Internet", който се предлага само за инфотейнмънт системите Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro. Регистрацията на автомобила е еднократна, важи за автомобили без предварително резервирани пакети данни и не може да се прехвърля на други превозни средства. Безплатният обем от данни в размер на 1 GB може да се активира в рамките на 12 месеца след момента на предаване на автомобила и да се използва в рамките на до три месеца след активирането. Предложението е валидно до изчерпване на количествата. В сила са общите условия на "Cubic Telecom" https://vw.cubictelecom.com/en/termsAndConditions

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Oнлайн услугите Car-Net за вашето мобилно ежедневие

Oнлайн услугите Car-Net за вашето мобилно ежедневие

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип