Използвайте любимите си приложения и във вашия Volkswagen

App Connect

Искате да изпозвате любимите приложения от своя смартфон сигурно и удобно и в автомобила си? Благодарение на App-Connect¹⁾ това е по-лесно от когато и да било. Тази технология ви позволява да използвате избрани приложения и съдържание от смартфона си директно във вашия Volkswagen. Те се пренасят на дисплея на инфотейнмънт-системата и могат да бъдат управлявани удобно и прегледно, без да се налага да отклонявате погледа си. По този начин получавате съвсем лесен достъп до музика, новини, карти, аудиокниги и т.н. Volkswagen предлага три възможности за свързване на смартфон, всяка от които с богати възможности: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®. Използването на Apple CarPlay™ е особено удобно благодарение на възможността за безжично свързване със системите "Discover Media" и "Discover Pro". За да се намали вероятността от отвличане на вниманието на водача, е възможно ползването единствено на сертифицирани приложения. В тази връзка молим да обърнете внимание на факта, че някои определени приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а наличността на всяка от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава.

1) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. UЗа да се намали вероятността от отвличане на вниманието на водача, е възможно ползването единствено на сертифицирани приложения. В тази връзка молим да обърнете внимание на факта, че някои определени приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а наличността на всяка от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава. Информация за съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ също и на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team