Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Комфорт Volkswagen модулна система "Пътуване и комфорт"

Практична, комфортна и гъвкава: Иновативната модулна система "Пътуване и комфорт" е истински всестранен талант и допринася за подредения и прегледен вид на интериора.

Освен това важните предмети за пътниците на задните места са на една ръка разстояние и могат да се ползват безпроблемно. Системата се състои от основен модул, който се закрепя между опорите на подглавниците на предните седалки, и отделно предлагащи се допълнителни стойки.

Сред възможностите за избор например са подвижна закачалка, кука за багаж или регулируема масичка с поставка за чаша. Освен това има подвижни стойки за таблети от различни производители и регулируема стойка за екшън камера. Благодарение на модулната система "Пътуване и комфорт" почивките по време на пътуване се превръщат в истинско удоволствие.

Ново универсална стойка за таблет

Комфортна и гъвкава. За всеки повод за приложение правилната позиция. Регулируема по височина и наклон - за оптимално удобство при работа с таблета.

Каталожен номер: 000061125N

Прилага се в комбинация с обезопасяващ калъф:

  • Safety Case iPad Air 2 (000061125K) 
  • Safety Case Samsung Galaxy Tab S2 (000061125L) 
  • Safety Case, iPad Mini 4 (000061125M) 

Стойка за екшън камера

Запазете без смущения най-хубавите моменти по време на шофиране: с помощта на стойката за екшън камера от системата "Пътуване и комфорт".

Независимо дали по време на пътуване, или на писта - кристално ясни снимки от интериора на автомобила документират Вашето преживяване. Благодарение на въртящото се регулируемо рамо и стойката, която се върти на 360°,  Вашата екшън камера няма да изпусне нито едно събитие. Стойката е изработена от качествена пластмаса и се закрепя за основния модул на подглавника за нула време.

Частично може да управлявате Вашата екшън камера чрез смартфон приложения. С камера на производителя GoPro (GoPro Hero 3™ и по-висока версия) имате дори възможността да свържете камерата с дисплея на автомобила (само в комбинация с функцията App-Connect).

Каталожен номер: 000061125J

Камерата и основният модул не са включени в доставката. Не са подходящи за автомобили с електрически подглавници.

Основен модул
Каталожен номер: 000061122

Стойка за таблет iPad 2-4
Каталожен номер: 000061125A

Закачалка
Каталожен номер: 000061127B

Сгъваема масичка с поставка за чаша
Каталожен номер: 000061124

Кука за багаж
Каталожен номер: 000061126B

Стойка за таблет Samsung Galaxy Tab 3/4 10.1 )
Каталожен номер: 000061125D

Volkswagen модулна система „Пътуване и комфорт“

Каталог Volkswagen Оригинални аксесоари

Повече информация за тези и всички предлагани аксесоари за Вашия модел Volkswagen може да намерите в актуалния каталог.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип