Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални аксесоари Транспортни решения

Системи за транспорт

Багажници за велосипеди, кутии за багаж и още практични предложения

Гъвкави решения за транспорт

Съществуват безброй добри възможности.

Само трябва да се възползваш от тях. Звучи лесно - и наистина е така. С предложенията  за транспорт на Volkswagen Оригинални аксесоари.

Вземете лесно и удобно всичко, от което имате нужда. И се насладете на хубавия живот. Защото разполагате с тази възможност.

Предимства на оригиналните системи за транспорт

Толкова много свобода и възможности.

Предимства

Абсолютно прецизна изработка

Назад към прегледа

Абсолютна прецизна изработка

Доверие, което не просто се гласува на Оригинала. То трябва да се извоюва всеки ден отново и отново. Това става с материали, които се комбинират оптимално, дизайн на продукта, който изглежда по-добре, и функции, които откриват по-добри възможности. Накратко: с ясното желание, всеки ден доброто да става още по-добро. По-хубаво, по-функционално и по-безопасно.

Интензивно изпробвана безопасност

Назад към прегледа

Интензивно изпробвана безопасност

По-здраво, по-силно, повече - изпитанията на Volkswagen за транспортни системи законовите разпоредби. По материала, в лабораторията и накрая на тестовия полигон. Volkswagen Оригиналът е 100% качество. Без компромиси.

Лабораторен тест: Тест за корозия в инсталации за пръскане на солена вода, UV устойчивост, екологична съвместимост и много други лабораторни изследвания разкриват качествата на материала. В климатичната камера някои продукти се подлагат на екстремни температури. По всяко време работата на частите трябва да е гарантирана без ограничения.

Продължително изпитание за издръжливост: Независимо дали става въпрос за къса отсечка, бързо шофиране или различни по трудност профили на маршрута - тук се изпробва устойчивостта при продължително натоварване. Така например специалният продължителен тест се извършва при променливи профили на тестване и максимално допустимо натоварване на носещите елементи.

Полигон: Тестове с голямо надлъжно и напречно ускорение, напр. чрез разклащане, аварийно спиране или преминаване през паваж, подлагат аксесоарите свързани с транспорта отново и отново на тежки изпитания.

Лесен монтаж и демонтаж

Назад към прегледа

Лесен монтаж и демонтаж

При разработването на Volkswagen Оригинални аксесоари се следи разбира се и за удобството при ползване от потребителя. Така например системата за повдигане "Duo" при кутиите за багаж или техниката за сгъване при задните багажници предлагат премислени и практични решения за транспорт.

Обмислени системни решения

Назад към прегледа

Обмислени системни решения

Каквото и да Ви е на сърце - трябва да го получавате по безопасен начин. Поради това убеждение разработихме интелигентни решения, които оптимално се съчетават, идеално се допълват и така предлагат подходящо решение за всяка потребност. Такива са нашите принципи.

Високи изисквания към дизайна

Назад към прегледа

Високи изисквания към дизайна

Придайте на Вашия автомобил специален акцент: В каталозите на Volkswagen нови автомобили ще намерите нашите аеродинамични и дизайнерски решения по мярка, както и индивидуални аксесоари за съответния модел автомобил. Така с радост може да се покажете на околните!

City-Crash-тест.

Защото безопасността е важна.

Вътрешните краш тестове на Volkswagen се извършват с по-висока скорост и ускорение от изискванията съгласно стандарт DIN 75302 и ISO/PAS 11154, както и от така наречения "City-Crash".

Ние от Volkswagen сме на мнение, че нашият "City-Crash-Plus" с 30 км/ч и претоварване от 20% на покрива са по-близо до  реалността, отколкото изискваните стойности по DIN и ISO.

Споменатият тест трябва да симулира сблъсък отзад в градски условия с равномерна скорост от около 17 км/ч. Той се извършва от "Stiftung Warentest" и "ADAC", но не е задължителен по закон.

Основата

напречни греди и оборудване за теглич

Напречни греди

Изработени от алуминиев профил с аеродинамична форма, предварително сглобени и готови за монтаж. За автомобили без рейки на покрива.

Напречни греди за рейки на покрива

Идеално пасващи, с аеропрофил намаляващ максимално шума от вятъра. За автомобили с фабрично монтирани рейки на покрива.

Теглич

Изборът е измежду фиксиран, демонтируем или подвижен. Съобразен изцяло с особеностите на автомобила.

Шофиране с ремарке

Шофиране с ремарке - подготовка

Volkswagen оригинални напречни греди

Volkswagen оригинален теглич

Багажни системи

кутия за багаж, багажник за велосипед, багажник за сноуборд, багажник за сърф, багажник за каяк

Кутия за багаж

Налични в различни големини  и изпълнение. С обем: 340 л или 460 л, удобно отваряне от двете страни, 3-точково централно заключване и максимална товароносимост до 75 кг.

Багажник за велосипеди

С възможнос за монтиране на до четири държачи за велосипеда върху напречните греди. Държачът на рамката разполага с големи, меки подложки за защита на рамката на велосипеда. Колелата се фиксират чрез диагонални задържащи ремъци с бързо закопчаване. Велосипедът се заключва към корпуса на багажника, а багажникът към напречните греди. 

Каталожен номер: 000071128F

Багажник за ски и сноуборд

За транспортирането на до 6 чифта ски или 4 сноуборда. Аеродинамичен алуминиев дизайн, големи бутони за лесно отваряне. Практична функция за изтегляне.

Каталожен номер: 1T0071129

 

Багажник за каяк

Индивидуално оптимално напасване към формата на каяка. Четири подвижни гумени подпори за обезопасяване на каяка по време на транспорт. Здрави обтягащи колани за гарантирано добро закрепване. За каяци до 25 кг.

Каталожен номер: 1K0071127A

Багажник за сърф

Подходящ за сърф с мачта от две части. Гумената подложка и специалната гумирана защита за метални скоби на обтягащите колани гарантират щадящ транспорт.

Каталожен номер: 000071120HA

Volkswagen оригинални кутии за багаж

Volkswagen оригинален багажник за велосипед за покрива на автомобила

Носещи системи

багажник за велосипед за теглича и багажник за велосипед за задния капак

Багажник за велосипед Compact II / III

Компактен, но с големи възможности: побира до два респ. три велосипеда с общо тегло до 60 кг. С помощта на новоразработен крачен механизъм багажникът изключително лесно се спуска надолу, дори с натоварени велосипеди, за да имате достъп до задния капак. Напълно сгънат се прибира практично в чанта за съхранение, доставена с комплекта.

Каталожен номер Compact II: 3C0071105B
Каталожен номер Compact III: 3C0071105C

Багажник за велосипед за задния капак

Практичният багажник за велосипед за задния капак на Tiguan (до моделна година 2016) е произведен от анодизиран алуминиев профил и е проектиран за превозване на мак. два велосипеда. Практичната система тип тресчотка и комфортното разстояние на шините позволява лесно закрепване на велосипедите. Максимална товароносимост до 60 кг.

Каталожен номер: 5N0071104

Багажник за велосипед Micro II

Индивидуален багажник за фиксиране върху теглич.

Практично съхранение в нишата на резервната гума при моделите Golf A7, Golf A7 Variant, Golf Sportsvan. Макс. товароносимост: 60 kg. Подходящ за транспорт на E-велосипеди. 

Volkswagen оригинален багажници за велосипеди

Каталог Volkswagen Оригинални аксесоари

Повече информация за тези и всички предлагани аксесоари за Вашия модел Volkswagen може да намерите в актуалния каталог.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип