Транспортни решения

Системи за транспорт Багажници за велосипеди, кутии за багаж и още практични предложения

Гъвкави решения за транспорт

Съществуват безброй добри възможности. Само трябва да се възползваш от тях. Звучи лесно - и наистина е така. С предложенията  за транспорт на Volkswagen Оригинални аксесоари.

Вземете лесно и удобно всичко, от което имате нужда. И се насладете на хубавия живот. Защото разполагате с тази възможност.

Абсолютно прецизна изработка

Доверие, което не просто се гласува на Оригинала. То трябва да се извоюва всеки ден отново и отново. Това става с материали, които се комбинират оптимално, дизайн на продукта, който изглежда по-добре, и функции, които откриват по-добри възможности. Накратко: с ясното желание, всеки ден доброто да става още по-добро. По-хубаво, по-функционално и по-безопасно.

Интензивно изпробвана безопасност

По-здраво, по-силно, повече - изпитанията на Volkswagen за транспортни системи законовите разпоредби. По материала, в лабораторията и накрая на тестовия полигон. Volkswagen Оригиналът е 100% качество. Без компромиси.

Лабораторен тест: Тест за корозия в инсталации за пръскане на солена вода, UV устойчивост, екологична съвместимост и много други лабораторни изследвания разкриват качествата на материала. В климатичната камера някои продукти се подлагат на екстремни температури. По всяко време работата на частите трябва да е гарантирана без ограничения.

Продължително изпитание за издръжливост: Независимо дали става въпрос за къса отсечка, бързо шофиране или различни по трудност профили на маршрута - тук се изпробва устойчивостта при продължително натоварване. Така например специалният продължителен тест се извършва при променливи профили на тестване и максимално допустимо натоварване на носещите елементи.

Полигон: Тестове с голямо надлъжно и напречно ускорение, напр. чрез разклащане, аварийно спиране или преминаване през паваж, подлагат аксесоарите свързани с транспорта отново и отново на тежки изпитания.

Лесен монтаж и демонтаж

При разработването на Volkswagen Оригинални аксесоари се следи разбира се и за удобството при ползване от потребителя. Така например системата за повдигане "Duo" при кутиите за багаж или техниката за сгъване при задните багажници предлагат премислени и практични решения за транспорт.

Обмислени системни решения

Каквото и да Ви е на сърце - трябва да го получавате по безопасен начин. Поради това убеждение разработихме интелигентни решения, които оптимално се съчетават, идеално се допълват и така предлагат подходящо решение за всяка потребност. Такива са нашите принципи.

Високи изисквания към дизайна

Придайте на Вашия автомобил специален акцент: В каталозите на Volkswagen нови автомобили ще намерите нашите аеродинамични и дизайнерски решения по мярка, както и индивидуални аксесоари за съответния модел автомобил. Така с радост може да се покажете на околните!

City-Crash-тест. Защото безопасността е важна.

Вътрешните краш тестове на Volkswagen се извършват с по-висока скорост и ускорение от изискванията съгласно стандарт DIN 75302 и ISO/PAS 11154, както и от така наречения "City-Crash".

Ние от Volkswagen сме на мнение, че нашият "City-Crash-Plus" с 30 км/ч и претоварване от 20% на покрива са по-близо до  реалността, отколкото изискваните стойности по DIN и ISO.

Споменатият тест трябва да симулира сблъсък отзад в градски условия с равномерна скорост от около 17 км/ч. Той се извършва от "Stiftung Warentest" и "ADAC", но не е задължителен по закон.

Основата Напречни греди и оборудване за теглич

Напречни греди

Изработени от алуминиев профил с аеродинамична форма, предварително сглобени и готови за монтаж. За автомобили без рейки на покрива.

Напречни греди за рейки на покрива

Идеално пасващи, с аеропрофил намаляващ максимално шума от вятъра. За автомобили с фабрично монтирани рейки на покрива.

Теглич

Изборът е измежду фиксиран, демонтируем или подвижен. Съобразен изцяло с особеностите на автомобила.

Багажни системи кутия за багаж, багажник за велосипед, багажник за сноуборд, багажник за сърф, багажник за каяк

Кутия за багаж "Comfort"
Багажник за велосипеди
Багажник за ски и сноуборд
Багажник за каяк
Багажник за сърф

Кутия за багаж "Comfort"

Притежава оптимизирана аеродинамична форма. Предлага се с обем от 340 л или 460 л. Оборудвана е със система "DuoLift" за удобно отваряне от двете страни. Разполага с 3-точково централно заключване, което предотвратява кражби. Максимална товароносимост до 75 кг.
Каталожен номер "Comfort 340": 000071200AD
Каталожен номер "Comfort 460": 000071200AE

 

Багажник за велосипеди

Държачите на рамката и релсата на колелото са проектирани така, че автоматично държат велосипеда в изправена позиция. Държачът разполага с големи, меки подложки, който защитават рамката на велосипеда. Колелата се фиксират чрез диагонални задържащи ремъци с бързо закопчаване. На напречните греди могат да се монтират до четири багажника за велосипеда.
Каталожен номер: 000071128F

Багажник за ски и сноуборд

Заключващия се багажник в аеродинамичен дизайн се монтира лесно върху напречните греди и позволява транспортирането на до 6 чифта ски или 4 сноуборда.
Каталожен номер: 1T0071129

Без клатене, без хлъзгане: багажникът е разработен за каяци до 25 кг и се напасва оптимално към формата на каяка. Четири подвижни гумени подпори обезопасяват каяка по време на транспорт. Здрави обтягащи колани гарантират доброто закрепване.
Каталожен номер: 1K0071127A

Багажник за сърф

Подходящ за сърф с мачта от две части. Благодарение на гумираната подложка за сърф и специалната гумирана защита за металните скоби на обтягащите колани транспортът се извършва изключително грижливо.
Каталожен номер: 000071120HA

Носещи системи Багажник за велосипед за теглича и багажник за велосипед за задния капак

Багажник за велосипед Compact II / III

Компактен, но с големи възможности: побира до два респ. три велосипеда с общо тегло до 60 кг. С помощта на новоразработен крачен механизъм багажникът изключително лесно се спуска надолу, дори с натоварени велосипеди, за да имате достъп до задния капак. Напълно сгънат се прибира практично в чанта за съхранение, доставена с комплекта.
Каталожен номер Compact II: 3C0071105B
Каталожен номер Compact III: 3C0071105C

Багажник за велосипед за задния капак

Практичният багажник за велосипед за задния капак на Tiguan (до моделна година 2016) е произведен от анодизиран алуминиев профил и е проектиран за превозване на мак. два велосипеда. Практичната система тип тресчотка и комфортното разстояние на шините позволява лесно закрепване на велосипедите. Максимална товароносимост до 60 кг.
Каталожен номер: 5N0071104

Багажник за велосипед "Premium"

Иновативният багажник за до два велосипеда впечатлява с малкото си тегло и новото си закрепване. Чрез лесното перпендикулярно "избутване" на багажника с последващо "завъртане надолу" той се фиксира автоматично за теглича. Демонтируемите ограничители със защита против кражба правят багажника изключително удобен за ползване.
Каталожен номер: 000071105J

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам