Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Оферти и промоции

Start Video

VW Driver's Days. Специално предложение за всички водачи на Volkswagen. Заповядайте във всеки оторизиран сервиз на марката Volkswagen в страната от 13-ти до 23-ти май и се възползвайте от ексклузивните условия за дезинфекция и обезмирисяване на климатичната система. Погрижете се за свежия въздух в купето!

Дезинфекция и обезмирисяване на климатична система

Услугата включва отстранявания на замърсявания и неприятен мирис с препарат, както и проверка на работата на климатичната система, температурата и силата на подавания въздушен поток от дюзите.

Само сега за: 49 лв.*

За по-добър ефект препоръчваме да се направи и подмяна на поленов филтър. При желание може да бъде проверено й количеството на фреон в климатичната система. Двете посочени сервизни операции се изпълняват срещу допълнително заплащане.

Вижте нашите условия за подмяна на поленов филтър по програма Сервиз 4+.

За да се възползвате от услугите е необходимо предварително запазване на час в избрания от Вас Оторизиран сервиз.

*Посочената цена е необвързващо препоръчителна, некартелна и ориентировъчна, включваща 20% ДДС, труд и материали. Офертата е валидна само за посочения времеви период.

Запознайте се ѝ с другите атрактивни предложения от Volkswagen сервиз и резервни части

Информационни материали

Запознайте се с нашите актуални информационни материали в областта на сервизните услуги, резервните части и Оригиналните аксесоари.

Съхранение на гуми

Попитайте Вашия Volkswagen оторизиран сервизен партньор за възможността и условията за съхранение на Вашите летни гуми.

Калъфи за гуми

Предпазете гумите и джантите си. Комплектът калъфи за гуми (4 броя) от здрав полиестер е идеален за съхранение на Вашите зимни или летни гуми.

Каталожен номер до 18": 000073900
Каталожен номер до 21": 000073900Е