Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Гуми и джанти

Не рискувайте безопасността си на пътя.

Гумите са Вашият единствен контакт с пътната настилка - с контактна площ, която е едва колкото отпечатъците на четири стъпки. Открийте тук повече интересна информация, полезни съвети и атрактивни предложения.

Летни гуми

При температури над 7° е необходимо да смените зимните с летни гуми. Техните каучукови смеси и протекторни шарки осигуряват добро сцепление и поведение както на сухи, така и на мокри пътища в по-топли условия, и същевременно предлагат по-високи нива на издръжливост, горивна ефективност и комфорт.

Зимни гуми

Разработени за лед и сняг. Зимните гуми дават всичко от себе си за Вашето спокойно пътуване през студените месеци. Те са изработени от каучукови смеси, които им позволяват при ниски температури да остават меки, а повечето канали в шарката им осигуряват оптимални работни характеристики в студени условия.

Комплекти колела

Нашите специалисти от сервиза на Volkswagen са професионалисти не само по отношение на гумите. Те знаят също така, с какви джанти от лека сплав можете да освежите външния вид на Вашия Volkswagen.

Повече за гумите

Налягането във Вашите гуми и дълбочината на профила им са решаващи за сигурността Ви. Знаете ли как правилно да ги измерите, как да прочетете EU етикета или кога трябва да се откажете от гумите си? Научете повече по тези въпроси тук.

Повече за джантите

Да бъдем честни - джантите са една от възможностите да предадете индивидуален оптичен акцент на Вашия Volkswagen. Дали ще поръчате Вашия нов автомобил с впечатляващи джанти или в последствие ще го дооборудвате - темата за комбинацията джанти/гуми предизвиква много въпроси. Намерете тук отговорите и още много интересна информация на тази тема.