Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Гуми и джанти Точните колела за Вашия автомобил

Volkswagen Оригинални джанти

Нашите джанти предлагат всичко, което можете да намерите в оригиналните аксесоари на Volkswagen: убедително качество, високи стандарти за безопасност и модерен дизайн. Едва ли има други компоненти, които да носят толкова голяма отговорност, колкото колелото и гумата, както за безопасността на движение, така и за цялата визия на автомобила.

Повече за гумите

Налягането във Вашите гуми и дълбочината на профила им са решаващи за сигурността Ви. Знаете ли как правилно да ги измерите, как да прочетете EU етикета или кога трябва да се откажете от гумите си? Научете повече по тези въпроси тук.

Повече за комплектите колела

Да бъдем честни - джантите са една от възможностите да предадете индивидуален оптичен акцент на Вашия Volkswagen. Дали ще поръчате Вашия нов автомобил с впечатляващи джанти или в последствие ще го дооборудвате - темата за комбинацията джанти/гуми предизвиква много въпроси. Намерете тук отговорите и още много интересна информация на тази тема.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип