Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Импресум Правна информация

Правна информация

Всички цени "без ДДС" при моделите лекотоварни автомобили са необвързващи, некартелни ориентировъчни цени, доколкото не е посочено друго. Всички цени "с вкл. ДДС" при моделите в пътнически версии са необвързващи, некартелни ориентировъчни цени с включени 20% ДДС, доколкото не е посочено друго.

В изключително редки случаи е възможно тези цени да не са актуални. Моля, свържете се с Вашия дилър за подробна информация за калкулирана цена. Изрично си запазваме правото на промени в моделните варианти, конструкцията, оборудването, техническите данни, цените, както и на грешки при въвеждането. Показаните автомобили имат отчасти допълнително оборудване срещу доплащане, съответно изображенията показват допълнително оборудване и детайли от оборудване срещу доплащане, които не са налични във всички моделни варианти. Моля, преди сключването на договор за покупка да се информирате за точния обхват на оборудването, съответно на серийното оборудване, както и за цената на Вашия автомобил.

Информация относно разхода на гориво и емисиите на CO2 съгласно Регламент (ЕО) № 715/2007: Посочените стойности са получени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от офертата, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Отклонения в стойностите на разхода и емисиите на CO2 могат да се получат по-специално вследствие на специално оборудване и аксесоари (например по-широки гуми, климатична система, багажник на покрива и т.н.).

Въз основа на ограничения, свързани с оборудването или двигателя, евентуално е възможно монтажът на посочените аксесоари при избрания модел автомобил да не е възможен. Информация относно наличността на аксесоарите за избрания модел автомобил и за срока на доставката им ще получите от Завода на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Аксесоарите имат гаранция 2 години.

Всички изображения имат илюстративен характер. Моля, имайте предвид, че достоверността на цветовете не е гарантирана поради различните качества на мониторите. Изображенията на аксесоари е възможно да съдържат допълнителни, евентуално необходими детайли или да показват използвани единствено за целите на снимката декоративни елементи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип