Гаранция за мобилност

Гаранция за мобилност и телефон за спешни обаждания

Съпровожда Ви на всеки километър   

Вашата мобилност е нашата цел - също и при евентуални аварии или злополуки и в чужбина. За това се грижи Гаранцията за мобилност на Volkswagen. Тя се подновява, когато необходимите посещения за обслужване/инспекция се извършват в оторизиран сервиз на Volkswagen - и то през целия експлоатационен живот на автомобила.

 

Винаги когато се нуждаете от помощ - Volkswagen има една от най-плътните мрежи от сервизи, както в България, така и в цяла Европа. Едно обаждане в България - и ние ще се погрижим за това да Ви осигурим необходимата помощ. Напълно без езикови проблеми за Вас.

 

Гаранцията за мобилност на Volkswagen ще Ви предложи помощ.

Какво включва:

Гарантира се мобилност в случай на повреда, поради която превозното средство не е в състояние да се движи. Налична повреда има, когато автомобилът не може да достигне сервиз на собствен ход или когато производителят не препоръчва автомобилът да продължи да се движи. Не е препоръчително автомобилът да продължи да се движи при светването на някоя от червените контролни лампи, сигнализиращи за смущения в спирачната система, ръчна спирачка, охладителна система, проблеми с налягане на моторното масло, кормилна уредба, ключ за запалване. Мобилност се гарантира и при проблем със стартирането на автомобила, разредена акумулаторна батерия, спукана гума, щети нанесени от гризачи.

За подробна информация, можете да прочетете приложената брошура.

 

Volkswagen телефон за спешни обаждания

0700 100 VW

0700 100 89

Извън България, моля наберете:

+359 700 100 VW

+359 700 100 89