Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Software-Updates

Извлечете полза от редовната актуализация на софтуера за вашето ID.

Извлечете полза от редовната актуализация на софтуера за вашето ID.

ID. Software-Updates

Извлечете полза от редовната актуализация на софтуера за вашето ID.

Предимства на актуализацията

С провеждането на актуализацията се грижите Вашето ID. да бъде винаги в кондиция. Извлечете полза от функционалностите и оптимизациите, които ще получи автомобила Ви и се насладете на редица предимства: 

  • Разнообразни подобрения;
  • Най-актуалните версии на софтуера;
  • Подържане на функционалностите на автомобила в крак с най-новите дигитални тенденции, дори и след неговата покупка
  • Предпоставка за последващи актуализации на софтуера

ID. Software-Update 2.4 ID. софтуер актуализация 2.4 в сервиза със смяна на 12 V батерия

За инсталиране на версия 2.4 на софтуера е необходимо да посетите Вашия Volkswagen доверен сервизен партньор, защото освен с качването на актуализирана версия на софтуера, ще бъде заменена и 12-волтовата акумулаторна батерия.

ID. Software 3.0 Update

С Over-the-Air актуализацията на ID. софтуера версия 3.0 Вашият ID. автомобил ще получи още функции и оптимизации. Извлечете полза например от подобренията в управлението на енергията и зареждането, навигацията, гласовото управление и други.
Наличието ID. Software 2.4, активен We Connect договор и Volkswagen ID потребителски профил са предпоставка за получаване на ID. Software 3.0 Over-the-Air Updates.

Повече за ID. Software 3.0 Update Over-the Air

ID. Software-Update 2.1

Актуализация в сервиз

Тази актуализация е особено важна, защото тя е предпоставка за осъществяването на бъдещите обновления на софтуера. Ако все още нямате инсталирана версия 2.1 на софтуера, запазете си веднага час при Вашия Volkswagen доверен сервизен партньор, защото тази версия трябва да бъде качена в оторизиран сервиз. Възползвайте се от новите функционалности и оптимизации!

ID. Software-Update 2.3

Over-the-Air актуализация

Определени актуализации могат да бъдат направени Over-the-Air без да е необходимо да се посещава оторизиран сервиз. Такава е актуализацията на софтуера версия 2.3, която ще Ви предостави страходни подобрения. Предпоставка за нейното осъществяване е наличието на инсталирана версия 2.1 на софтуера.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип