Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Software-Updates

Извлечете полза от редовната актуализация на софтуера за вашето ID.

Извлечете полза от редовната актуализация на софтуера за вашето ID.

ID. Software-Updates

Извлечете полза от редовната актуализация на софтуера за вашето ID.

Предимства на актуализацията

С провеждането на актуализацията се грижите Вашето ID. да бъде винаги в кондиция. Извлечете полза от функционалностите и оптимизациите, които ще получи автомобила Ви и се насладете на редица предимства: 

  • Разнообразни подобрения;
  • Най-актуалните версии на софтуера;
  • Подържане на функционалностите на автомобила в крак с най-новите дигитални тенденции, дори и след неговата покупка
  • Предпоставка за последващи актуализации на софтуера

ID. Software-Update 2.4 ID. софтуер актуализация 2.4 в сервиза със смяна на 12 V батерия

За инсталиране на версия 2.4 на софтуера е необходимо да посетите Вашия Volkswagen доверен сервизен партньор, защото освен с качването на актуализирана версия на софтуера, ще бъде заменена и 12-волтовата акумулаторна батерия.

ID. Software 3.0 Update

С Over-the-Air актуализацията на ID. софтуера версия 3.0 Вашият ID. автомобил ще получи още функции и оптимизации. Извлечете полза например от подобренията в управлението на енергията и зареждането, навигацията, гласовото управление и други.
Наличието ID. Software 2.4, активен We Connect договор и Volkswagen ID потребителски профил са предпоставка за получаване на ID. Software 3.0 Over-the-Air Updates.

Повече за ID. Software 3.0 Update Over-the Air

ID. Software-Update 2.1

Актуализация в сервиз

Тази актуализация е особено важна, защото тя е предпоставка за осъществяването на бъдещите обновления на софтуера. Ако все още нямате инсталирана версия 2.1 на софтуера, запазете си веднага час при Вашия Volkswagen доверен сервизен партньор, защото тази версия трябва да бъде качена в оторизиран сервиз. Възползвайте се от новите функционалности и оптимизации!

ID. Software-Update 2.3

Over-the-Air актуализация

Определени актуализации могат да бъдат направени Over-the-Air без да е необходимо да се посещава оторизиран сервиз. Такава е актуализацията на софтуера версия 2.3, която ще Ви предостави страходни подобрения. Предпоставка за нейното осъществяване е наличието на инсталирана версия 2.1 на софтуера.

Отговори на често задавани въпроси

Какви видове актуализация на софтуера има?

От една страна има предварително инсталирани актуализации, но от независими програми към ID. софтуера - навигационни карти или In-Car приложения -  сравними с актуализацията на приложения на смартфон.

От друга страна съществуват Firmware-Updates (актуализации) на ID. софтуера за управляващите модули на автомобила, сравними с подобрена версия на операционната система на дигитални устройства. Това често е и предпоставка за използване на най-новите версии на други програми. Точно като някои Over-the-Air актуализации при ID.

Какви са предимствата на Over-the-Air актуализациите?

Тези актуализации се извършват през мобилната мрежа и могат лесно да отстранят много грешки от разстояние. Това позволява трайно да се подобри управлението, работата на системите и комфорта - а дори да бъдат заучени нови функции. Голяма част от актуализациите стават бързо, без да е необходимо посещение в сервиз.

Как се осъществява инсталирането на Over-the-Air актуализациите?
  • При налична нова версия на софтуера, тя може да бъде изтеглена. Необходимо е вписан основен потребител, онлайн режим в настройките за поверителност и потвърждение от водача.
  • След свалянето на данните може да решите, дали инсталацията да бъде изпълнена веднага или отложена за по-късен момент.
  • Препоръчва се инсталацията да се извършва през нощта, защото от съображения за сигурност автомобилът не може да бъде стартиран или да се зарежда по време на актуализацията.

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип