Превозвайте багажа си с лекота

Багажник с функция „Easy Open“

Една класическа досадна ситуация: намирате се пред багажника на автомобила си, отрупани сте с покупки и нямате свободна ръка, с която да отворите капака. С помощта на функцията  "Easy Open" можете да правите това с крак, тъй като системата автоматично разпознава ключа в джоба или чантата ви. Достатъчно е да направите малко движение с крак под задната част на автомобила - и това е достатъчно, за да се отвори капака на багажника. Затварянето е също толкова просто - трябва просто да натиснете бутона от вътрешната страна на капака.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team