Ново измерение на мощността

Двигатели

При новия Arteon на разположение на купувачите е широка гама от двигатели: TSI- и TDl-двигатели, както и e-Hybrid*, комбиниращи висока мощност с особено нисък разход на гориво. Със своята комбинация от малък работен обем, принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото в цилиндрите, двигателите постигат много равномерно разгръщане на мощността. Към това следва да прибавим и технологията за активно управление на цилиндрите. Благодарение на нея част от цилиндрите се изключват автоматично, когато работата им не е необходима. При това спокойната работа на двигателите остава константна.

*Близка до серийно производство студия, ще се появи на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team