Ново измерение на мощността

Двигатели

При новия Arteon на разположение на купувачите е широка гама от двигатели: TSI- и TDl-двигатели, както и e-Hybrid*, комбиниращи висока мощност с особено нисък разход на гориво. Със своята комбинация от малък работен обем, принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото в цилиндрите, двигателите постигат много равномерно разгръщане на мощността. Към това следва да прибавим и технологията за активно управление на цилиндрите. Благодарение на нея част от цилиндрите се изключват автоматично, когато работата им не е необходима. При това спокойната работа на двигателите остава константна.

*Близка до серийно производство студия, ще се появи на по-късен етап.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип