Със силите на две сърца. За по-нисък разход.

eHybrid

Близката до серийно производство студия Arteon Shooting Brake със задвижване eHybrid* комбинира предимствата на две задвижващи системи. Електрическият двигател дава на автомобила възможност да се придвижва почти безшумно и с нулеви локални вредни емисии през града, а при по-високи скорости и на дълъг път задвижването се поема основно от бензиновия TSI-двигател. За максимално ефективно разгръщане на мощността с помощта на натискането на бутон може да се активира и т.нар. "Boost" режим. Зареждането на бензин се случва като при всеки друг автомобил, зареждането с ток също е съвсем просто: достатъчно е да свържете зарядния кабел с Arteon  Shooting Brake - и готово.

* Ще се появи на по-късен етап

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team