Повече пространство за повече комфорт

Пътнически салон и багажник

Спортно-елегантният Shooting Brake може да се похвали с изключителна функционалност във всекидневието. Луксозните мащаби на пространството за краката на пасажера до водача, мястото за главите на пътниците на втория ред, възможността за наличие на 4+1 места или обемът на багажника с голям заден капак и нисък ръб на товарене - новият Arteon Shooting Brake ще ви впечатлява отново и отново - както на къси, така и на дълги разстояния.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team