Повече пространство за повече комфорт

Пътнически салон и багажник

Спортно-елегантният Shooting Brake може да се похвали с изключителна функционалност във всекидневието. Луксозните мащаби на пространството за краката на пасажера до водача, мястото за главите на пътниците на втория ред, възможността за наличие на 4+1 места или обемът на багажника с голям заден капак и нисък ръб на товарене - новият Arteon Shooting Brake ще ви впечатлява отново и отново - както на къси, така и на дълги разстояния.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип