Добре дошли! Още преди да сте потеглили.

Седалки ergo Comfort

Моля, заемете местата си, отпуснете се и се наслаждавайте: ексклузивните седалки ergoComfort не само изглеждат изискано, но и са проектирани така, че да осигуряват максимален комфорт за гърба. А благодарение на интегрираната функция за масаж дори едно обикновено пътуване до офиса се превръща в Wellness-изживяване.

  • Като опция с централни части на седалките и вътрешни страни на страничните опори в изпълнение от кожа "Nappa"
  • 14-посочно регулиране плюс масажна и Memory-функция за седалката на водача
  • Регулируеми лумбални опори
  • По желание с допълнително климатизиране за предните седалки при ниво на оборудване Elegance

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип