Добре дошли! Още преди да сте потеглили.

Седалки ergo Comfort

Моля, заемете местата си, отпуснете се и се наслаждавайте: ексклузивните седалки ergoComfort не само изглеждат изискано, но и са проектирани така, че да осигуряват максимален комфорт за гърба. А благодарение на интегрираната функция за масаж дори едно обикновено пътуване до офиса се превръща в Wellness-изживяване.

  • Като опция с централни части на седалките и вътрешни страни на страничните опори в изпълнение от кожа "Nappa"
  • 14-посочно регулиране плюс масажна и Memory-функция за седалката на водача
  • Регулируеми лумбални опори
  • По желание с допълнително климатизиране за предните седалки при ниво на оборудване Elegance

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team