Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID.4

100% SUV
100% електрически

100% SUV
100% електрически

ID.4

100% SUV
100% електрически

Цена от (с ДДС)
97.484,-
Мощност на двигателя (к.с.)
286
к.с.
Разход
16,3 - 16,8
kWh/100 km
CO₂-емисии
0
г/км

Показване на филтрите
Филтриране на моделите
Филтриране на моделите
1 Показване на резултат
1 Намерен модел
Изчистване на филтрите

ID.4 GTX

От BGN 121.269,00

Направен за големи неща

Напълно нова концепция на вътрешното пространство, която ви осигурява свобода. Електрическа динамика, която вдъхновява. И интуитивна концепция за управление, с която всичко става по-лесно. Новият ID.4: солиден като SUV, опазващ околната среда като ID.

Подкрепя, свързва и създава нови възможности

Електричеството ви отвежда по-далеч

Пътувайте удобно сутрин до работа, преди това откарайте децата до училище и се върнете обратно вечерта - без проблеми, с едно зареждане на батерията¹⁾. Можете да избирате от батерия с нетен капацитет от 77 кВтч в ниво на оборудване Pro с мощност от до 128 кВт (174 к.с.) и батерия нетен капацитет от 77 кВтч в ниво на оборудване Pro Performance с мощност до 150 кВт (204 к.с.).

e-Технология

Теглич

Оборудван за вашите принадлежности

Вашето хоби изисква сериозно оборудване? Или имате нужда да транспортирате доста неща в работата си? Няма проблем с ID.4: тегличът предлаган като допълнително оборудване е създаден за прикачни товари с тегло от до 750 кг (без спирачки) или до 1000 кг (със спирачки) ¹⁾. Когато нямате нужда от теглича, можете да го приберете под бронята с няколко лесни движения, така че вече да не се вижда. 

Комфорт

Панорамен покрив

Небесни перспективи

С голяма остъклена повърхност, която се простира почти по цялата дължина на покрива, опционалният панорамен стъклен покрив сам по себе си завладява погледа. Още по-хубаво е че той гарантира безпрепятствен поглед към небето, а тонираното стъкло осигурява приятни температури. За защита от силните слънчеви лъчи пък може да се разчита на щората, която може да се управлява лесно с гласов контрол. Просто кажете "Здравей ID., покажи ми звездите" и щората ще се отвори.

Комфорт

 

e-Технология

Мощност и пробег

Електричеството ви отвежда по-нататък

Отидете комфортно до офиса сутринта, след като сте били на спорт, а в края на седмицата идете с пълно оборудване на пътешествие - това не е проблем с ID.4 ¹⁾. В моделите 1ST и 1ST Max, разполагате с батерия с нетен капацитет от 77 кВтч и възможен пробег от 360-520 км²⁾, както и системна мощност от 150 кВт с Performance Upgrade.

Зареждане

Пълно осигуряване със зарядна мощност

Предимство на електрическите автомобили е че могат да зареждат почти навсякъде. В къщи можете да зареждате с променлив ток (AC зареждане) с помощта на битовата мрежа или предлаганият като опция ID. Charger ¹⁾ със заряден капацитет от 7,2 кВтч или 11 кВтч. Много публични станции за зареждане на бензиностанции или на магистралите предлагат допълнително възможност за бързо зареждане с постоянен ток (DC зареждане).

Задвижване

Пълна тяга напред

Отсега нататък всеки червен светофар ще се превръща в нов старт, а вие ще се наслаждаване на напълно ново преживяване зад волана. Електрическият мотор на ID.4 ускорява динамично и с пълен въртящ момент от самия старт. С моделите, базирани на Pro Performance със системна мощност от 150 кВт, можете да ускорите от нула до 100 км/ч за едва 8,5 секунди. Без превключване, без забавяне - просто се движете и се наслаждавайте с настръхнала от емоцията кожа. 

Електрически звук

Този автомобил звучи по нов начин

Колко тих е един електрически автомобил зависи изцяло от автомобила. За да направи пътния трафик по-безопасен, до 30 км/ч вашият ID.4 е по-тих в интериора, но може да бъде чут ясно отвън. Това го прави по-забележим за околните. Футуристичната композиция подчертава визуалната идентичност и представлява изкуствено генериран шум при движение, който прави почти безшумния автомобил акустично разпознаваем за околните пешеходци и велосипедистите. 

Термопомпа

Удължаваща пробега: термопомпата на ID.4

В новия, напълно електрически ID.4, предлаганата като опция термопомпа осигурява енергийноефективно отопление на интериора. Това означава по-малък разход на енергия от батерията, а предимството е до 30% по-голям пробег през зимата. 

Научете повече

Дизайн

Екстериор

Функция в своята най-красива форма

Градски SUV модел с впечатляваща стилистична концепция и радиус на завиване като на малък автомобил: новият ID.4 показва колко атрактивна може да бъде електрическата мобилност. С перфектно оформените 18-цолови* или предлаганите като опция  19- до 21-цолови алуминиеви колела, релси на покрива за допълнителен багаж, вградени за подобряване на аеродинамиката ръкохватки на вратите, опционално 3D LED задни врати с динамични светлини за мигачи. И още един специален акцент: предлаганата като опция светлинна линия, отпред и отзад, която се простира до логото Volkswagen с променен дизайн. 

Интериор

Добре дошли в "Open Space"

Интериорът на новия ID.4 е толкова интелигентно оформен и щедро оразмерен, че осигурява изобилие от пространство за семейството ви. Забелязвате го в момента в който се качите: много място за краката, централна конзола с различни конфигурации и комфортни седалки, като опция с електрически настройки и функция за памет. На разположение е също централен Touch-Display сензорен екран с размер от до 30,5 см (12 инча), както и мултифункционален волан със сензорни повърхности и обратна връзка с вибрация. Амбиентното осветление в избран от вас цвят подчертава характера на луксозен салон. Заедно с опционалния панорамен покрив, можете да се наслаждавате на приятно и спокойно пътуване. 

Амбиентно осветление

Светлина за почти всякакво настроение

Придайте на ID.4 повече индивидуалност. Можете да избирате между десет серийни цвята (30 възможни цвята като опция) и да придадете повече светлина на интериора. Освен всичко останало и в областта на таблото, нишата за телефон (опция) и вратите. Топли или хладни цветове за интериорното осветление - изборът е изцяло ваш.

Поздрав

ID.4 предни светлини

Новият ID.4 ви разпознава. В момента, в който го доближите със своя ключ, в съчетание с опционалната система за безключов достъп и стартиране "Keyless Access"*, автомобилът активира опционалните си LED матрични светлини IQ.LIGHT в знак на поздрав. Освен това, за да стигнете до автомобила и да се върнете от него, обратно до входната врата, функциите "Leaving home" и "Coming home" осветяват пътя със светлинен сноп. Интерактивните ID. Light ви приветстват вътре, преди дискретният звук при старта да ви подкани да потеглите веднага. Когато напуснете вашия ID.4, той ви казва "довиждане" със светлинен сигнал и звук. 

Цветен дизайн

Няма как да бъде сгрешен

С предлагания като опция външен стилистичен пакет, новият ID.4 ви предлага възможност да придадете още блясък на външността, например с вашия любим цвят. Специален елемент е опционалният металик цвят по избор, който се среща с черен покрив, сребристи рамки на покрива и третата колонка. Цветова комбинация, която играе с контрастите. Точно, както самия ID.4.

Комфорт

Панорамен покрив

Небесни перспективи

С голяма остъклена повърхност, която се простира почти по цялата дължина на покрива, опционалният панорамен стъклен покрив сам по себе си завладява погледа. Още по-хубаво е че той гарантира безпрепятствен поглед към небето, а тонираното стъкло осигурява приятни температури. Защита срещу силните слънчеви лъчи пък се осигурява от щората.

Head-Up Display за разширена реалност

Авангардна навигация

В новия ID.4 можете да поддържате погледа си върху това, което е важно. Опционалният Head-up Display с разширена реалност проектира важна информация директно в зрителното поле на предното стъкло. Благодарение на технологията за разширена реалност можете да виждате указанията на навигацията директно на лентата за движение, по която трябва да се движитe или да завиете. По този начин ще стигнете целта си по-спокойни, без да снемате погледа си от пътя. 

Безключов достъп

Комфортно качване

Благодарение на предлаганата като опция система за безключов достъп "Keyless Access", ID.4 разпознава ключа на вашия автомобилa в джоба ви и отключва в момента в който ръката ви доближи дръжката на автомобила. А благодарение на опционалната система "Easy Open & Close", леко движение на крака ви в задната част на автомобил е всичко необходимо за да за да се отвори или затвори електрозадвижвания заден капак. Както виждате, ставата по-лесно с помощта на иновативните технологии. 

Теглич

Оборудван за вашите принадлежности

Вашето хоби изисква сериозно оборудване? Или имате нужда да транспортирате доста неща за професионални нужди? Няма проблем с ID.4: тегличът предлаган като допълнително оборудване е създаден за прикачни товари с тегло от до 750 кг (без спирачки) или 1000 кг (със спирачки) ¹⁾. Когато нямате нужда от теглича, можете да го приберете под бронята с няколко лесни движения, така че вече да не се вижда.

Още за ID.4

ID.4 впечатлява със своята интелигентна, солидна мощна осанка. Водачът, пътникът и зрителите.

ID.4 характеристики

IQ.DRIVE

Назад към прегледа

Свързаност

Назад към прегледа

Инфотейнмънт

ALL INCLUSIVE пакет от Порше Мобилити
за Вашия електрически автомобил

Цена от (с ДДС)
97.484,-
Мощност на двигателя (к.с.)
286
к.с.
Разход
16,3 - 16,8
kWh/100 km
CO₂-емисии
0
г/км

1) Реалният пробег на ID.4 Pro Performance: 360-520 км. Пробегът в реални условия на практика зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на консуматори свързани с комфорта и други нужди, външната температура, броя на пътниците, полезния товар и топографията на пътя. Споменатият по-горе пробег,  е ориентировъчен за съответния автомобил и се очаква да бъде достигнат от 80% от нашите клиенти средно годишно. Долната граница на обхвата покрива също и умерени скорости на магистрала, както и ниски външни температури през зимата. 

3) Постигането на избягването и намаляването на емисиите на CO2 се извършва - доколкото е възможно - от самия Volkswagen. Доставчиците също са ангажирани с намаляването им. CO2 емисиите, които не могат да бъдат избегнати и намалени от VW и в рамките на съответните ангажираности във веригата на доставки се компенсират със същото количество благодарение на сертифицирани проекти за опазване на климата.  

4) Разход на енергия на ID.4 в кВтч/100 км: 16,2 - 16,9; CO₂-емисии в г/км: 0

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип