Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Със задвиживане на четирите колела.

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Цена от (с ДДС)
121.269,-
Мощност на двигателя (kW)
250
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
340
к.с.
Разход
0
kWh/100 km
CO₂-емисии
0
г/км

Показване на филтрите
Филтриране на моделите
Филтриране на моделите
1 Показване на резултат

Когато разумът срещне удоволствието от шофирането

От 0 до 100 км/ч за 6,2 секунди, нулеви локални CO2-емисии - с новия ID.4 GTX не е необходимо да правите никакви компромиси, за да шофирате устойчиво. Изживейте спортното представяне на снабдения с двойно предаване събрат на ID.4 с неговата комбинация от изцяло електрическо задвижване и голям пробег. Новият ID.4 GTX: спортен като GTI, комфортен като SUV и устойчив като ID.

ID.4 GTX притежава множество акценти. Тук ви представяме три от тях:

Двойно предаване

Задвиживане на четирите колела за всички, които харесват спортния стил на шофиране при почти всякакво време.

Още за двойното предаване

Дизайн

Ексклузивни серийни 20-цолови джанти от алуминиева сплав, решетка в блестящо черно, характерна графика на светлините в т.нар "въздушни завеси"– ето колко спортно може да изглежда електрическата мобилност.

Още за дизайн

Performance

Двата двигателя на ID.4 GTX ще Ви ускорят за около 6,2 секунди от 0 до 100 км/ч.

Още за Performance

Електрическото задвижване среща ексклузивния дизайн

Технология

Двойно предаване

SUV-удоволствие от шофирането

За да можете да шофирате навсякъде и по всяко време: спортното двойно предаване на ID.4 GTX ви помага да достигате до целите си независимо от условията. Мощта на задвижващия тракт при нужда се предава към всички колела. За добро сцепление и усъвършенствана управляемост, включително върху хлъзгава настилка или по черен път, се грижи ексклузивния за модела профил на шофиране "Traction"1), който активира специални настройки.

Performance

Динамично представяне

ID.4 GTX пренася удоволствието от изцяло електрическото шофиране на ново равнище - с ускорение от 0 до 60 км/ч за едва 3,2 секунди и от 0 до 100 км/ч за само 6,2 секунди. Не губите време за смяна на предавки, ускорението е без забавяне - просто потегляте, а ускорението ще ви кара да настръхвате. Благодарение на пробега с едно зареждане от до 480 км2) можете да шофирате свободно, включително сред природата. А с максимална скорост 180 км/ч ще оставяте зад вас не само сивотата на всекидневието.

Прогресивно управление и спортно окачване

Създаден, за да доставя удоволствие от шофирането

ID.4 GTX притежава ясно изразен спортен дух. За да можете да усетите този спортен дух, автомобилът разполага със спортно окачване със стегната настпойка на пружините, амортисьорите и стабилизаторите. Наред с това оптимизираните настройки на прогресивното кормилно управление подобряват динамиката при шофиране. При спортен стил на каране или по пътища с повече завои това осигурява още повече удоволствие от шофирането на автомобила.

Повече прикачен товар

Товаренето вече е лесно

Хобито или професията ви изисква солидно количество екипировка? Няма проблем, тъй като ID.4 GTX по желание се предлага с електрически управляем теглич. Благодарение на двойното си предаване той може да тегли прикачен товар с маса до 1.200 кг3). В случай че тегличът не е необходим, той може отново да се сгъне под задната броня с помощта на електромеханизъм.

MEB - модулна платформа за електромобили

Простор, който преминава обичайните граници на класа

Без значение дали става дума за градски автомобил, SUV или просторен петместен модел: модулната платформа за електромобили MEB се използва за основа за направата на множество модели, включително и ID.4 GTX. Тази иновативна платформа е създадена специално за електромобили и позволява оползотворяването на максимума от този тип технология. Така например тя позволява реализирането на дълго междуосие и съвсем къси надвеси на каросерията. Затова неслучайно ID.4 GTX впечатлява с вътрешен простор, който далеч надхвърля обичайните за класа граници.

Дизайн

Екстериор

Екстремно спортен

Новият ID.4 GTX показва колко спираща дъха може да бъде електрическата мобилност: футуристичните 20-цолови колела от алуминиева сплав с ексклузивен GTX дизайн, характерен за ID.4 черен покрив, релси за багаж на покрива и черна решетка с блестящо покритие. Обрамчващата лайстна на покрива и декорът на C-колоните са решени в ексклузивен антрацитен цвят. Още един акцент: елегантната светлинна лента между светлините и емблемата на Volkswagen. Надписът "GTX" на предните калници и в задната част с дифузорен елемент в Galvano сив metallic показва атлетичния нрав на ID.4. И всичко това е серийно.

Екстериорно амбиентно осветление

Светлините са новият хром

Новият ID.4 GTX впечатлява с характерната графика на своите светлини. Специален акцент е елегантната светлинна лента между красивите LED Matrix фарове и емблемата на Volkswagen. LED Matrix светлините ви поздравяват, когато отключите вашия ID.4 GTX или когато се приближите към него. Специалните GTX брони също са блестящо лакирани и разполагат със специална светлинна графика в областта на въздушните завеси. Осветените дръжки на вратите, както и серийните 3D LED-задни светлини с динамични мигачи и избор от различни светлинни анимации поставят спортния дизайн на задницата в нова светлина. Осветените вътрешно разположени дръжки на вратите завършват ефектния светлинен дизайн.

Цветове за екстериорния дизайн

Поставя силни акценти

Новият ID.4 GTX ви предлага множество възможности да блестите отвън - например като изберете желания от вас цвят. С предлагания като опция "Kings Red" например ID.4 GTX изглежда особено спортен и продължава ефектния си външен дизайн с червени контрастни шевове в интериора. Нещо особено специално: Избраният от вас цвят се комбинира с черен покрив и черни релси за багаж на покрива, както и с ексклузивно избран за ID.4 GTX декор за C-колоните и обрамчващата лайстна на покрива в цвят Anthrazit glossy - за възможно най-ефектен контраст. 

Интериор

Ексклузивни цветни детайли

Новият ID.4 GTX комбинира изобилие от вътрешен простор с множество спортни детайли. Червените декоративни шевове на GTX-текстилните тапицерии могат да бъдат открити също така по таблото и в панелите на вретите. Лайстните на предните прагове и декоративния елемент на волана носят надпис GTX, показващи вашето навлизане в една нова, спортна генерация на електрическата мобилност. Мощ, която можете да видите, и казва само едно: Да потегляме! 

Зареждане и пробег

Пробег

Достигате по-далеч

Достигате удобно на работа сутрин, след което отидете на спорт, а привечер се отправете на почивен уикенд с пълно оборудване - с ID.4 GTX това не е никакъв проблем4.  На ваше разположение е батерия с нетен капацитет 77 кВтч, както и пробег с едно зареждане в спектъра между 340 и 480 км4 и максимална използваема мощност от 220 кВт12.

Зареждане у дома

Wallbox за вашето "у дома": MOON Charger

С нашия MOON Charger energized by Elli9)10) вие получавате зарядна станция директно у дома. Така можете сутрин да седнете в напълно заредения си ID.4 GTX и да посрещнете новия ден пълни с енергия. Автомобилът се зарежда докато спите. MOON Charger се предлага в три варианта с различно ниво на свързаност и интелигентност. При нужда той може да разполага с WiFi, 4G и вграден електромер. Интелигентните функции на ID. Chargerмогат да се командват с помощта на We Charge в приложението We Connect ID. App.

Инсталирането е нещо, което също сме се постарали да направим възможно най-приятно за вас с помощта на услугата за монтаж - започвайки от безплатната предварителна онлайн проверка и стигайки до крайния монтаж. Накратко: получавате всичко лесно и от едно място. Разбира се, има и възможност да инсталирате MOON Charger с помощта на специалист по ваш избор. Поръчайте желания от вас вариант на ID. Charger и услуга за монтаж удобно онлайн при MOON или директно при вашия дилър на Volkswagen.

Към целия асортимент на MOON

Комфорт

ID. Light

Светлинна комуникация

С помощтае на ID. Light вашият ID.4 GTX комуникира с вас и визуално, като с помощта на навигационната система ви позволява спокойно да преминавате през градския трафик. Автомобилът ви поздравява и преобразува сигналите на инфотейнмънт и навигационната система в светлинни сигнали, които ви водят по-лесно през трафика. Когато използвате гласовото управление, ID. Light дава обратна светлинна връзка към вашите гласови указания. А когато напуснете ID.4 GTX, ID. Light ви изпраща със специален светлинен сигнал.

Гласов асистент и поздрав

Кажете „Hallo“ на вашия ID.4 GTX

Вече не е необходимо да се разсейвате с бутони и превключватели по време на шофиране. Задръжте погледа си върху пътя и управлявайте напълно интуитивно радиото, опционалната навигационна система или телефона. Кажете просто "Hallo ID." - системата ще разбере желанията ви.

Изживяване от шофирането

Звукът на удоволствието от шофирането

Изживейте едно ново усещане от шофирането: стартирайте вашия ID.4 GTX, изберете позиция на шофиране "D", а след това сигналът на ID.Light под челното стъкло ще ви сигнализира, че автомобилът е готов за потегляне. Създаденият специално за ID.-фамилията звук предупреждава останалите участници в движението, когато ги приближавате при скорост на движение до 30 км/ч. С помощта на мощното електрическо задвижване спринтът от място до сто километра в час отнема едва 6,2 секунди. 

Head-up-дисплей с добавена реалност

Навигацията на бъдещето

В новия ID.4 GTX вие държите под око всичко, което е наистина важно. Предлаганият като опция Head-up-дисплей с добавена реалност прожектира важни информации директно в зрителното ви поле върху челното стъкло. Благодарение на технологията Augmented Reality указанията на навигационната система се прожектират точно там, където трябва да завиете или продължите. Така ще достигате още по-спокойни до крайната си цел, без да се налага да отклонявате погледа си от пътя.

Keyless Access

Удобен достъп до един нов свят

Благодарение на предлагания по желание на клиента "Keyless Access"8, ID.4 GTX разпознава ключа от автомобила в джоба или чантата ви и е достатъчно да поставите ръка на дръжката, за да отключите автомобила. С предлаганата като опция система "Easy Open & Close" е достатъчно да направите простичко движение с крак под задната броня, за да отворите или затворите задния капак. Виждате сами: с иновативните технологии много неща се случват по-лесно.

Панорамен стъклен покрив

За по-добра гледка

С огромната си остъклена площ, която се простира почти по цялата повърхност на покрива, предлаганият като опция панорамен стъклен покрив изглежда забележително сам по себе си. Още по-впечатляващ обаче е погледът към небето, който той осигурява. Затъмненото стъкло, от което е изработен, осигурява приятна температура в купето. При силно слънцегреене ви предпазва сенник, който може да се управлява и с помощта на гласови команди. Кажете просто "Hallo ID., покажи ми звездите", и сенникът ще се отвори сам.

Повече за ID.4 GTX

ID.4 GTX очарова със своето интелигентно и мощно излъчване. Впечатлява както водача и спътниците му, така и всички останали.

ID.4 характеристики

IQ.DRIVE

Назад към прегледа

IQ.DRIVE

Радио и навигация

Назад към прегледа

Свързаност

Назад към прегледа

We Connect ID. App

We Connect ID. App превръща вашия ID. Volkswagen модел в смартфон. С практични Remote-функции и We Charge. Така винаги имате достъп до Вашия ID. и да започнете дистанционно процес на зареждане, да климатизирате купето на автомобила преди път или да откривате свободни зарядни станции в близост. Съвсем лесно с едно движение на пръста.

Свалете от App Store

Свалете от Google Play

Следпродажбено обслужване Сервизни услуги за Вашия електромобил

На тази страница ще откриете полезна информация на тема обслужване и сервизни инспекции за Вашия ID.4. Открийте например кога е необходимо да посетите сервиз или прочетет повече за обхвата на сервизните инспекции.

 

1) Настройката на профила на шофиране ви подпомагат в рамките на възможностите на системата.

2) По световния хармонизиран метод за измерване на вредни емисии при леки и лекотоварни автомобили (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) , измерено на изпитателен стенд с варианта с най-добър пробег на ID.4 GTX. Действителните показатели за пробег по WLTP могат да варират в зависимост от оборудването. Действителният пробег в реални условия зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на комфортни функции/допълнителни консуматори, външната температура, броя на пътниците/масата на полезния товар и топографията.

3) Със спирачки при ъгъл на изкачване 12% .

4) Близък до реалността спектър на пробега за ID.4 GTX със 77 кВтч нетен капацитет на батерията и двойно предаване. Действителният пробег в реални условия зависи от стила на шофиране, скоростта, използването на комфортни функции/допълнителни консуматори, външната температура, броя на пътниците/масата на полезния товар и топографията. Назованият за съответния модел спектър на пробега служи за ориентир и се базира на пробега, който ще изминават 80 % от нашите клиенти на средногодишна база. Долната граница на спектъра за пробег включва също шофиране с умерена скорост по магистрала, както и шофиране при ниски зимни температура.

5) Над 80% процента от наличната обществена зарядна инфраструктура в Европа.

6)  За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store).

Използването на онлайн услугите на We Connect Start става възможно посредством интегрирана интернет-връзка. Свързаните разходи за данни, направени в Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие. ZЗа използването на безплатното приложение We Connect App е необходимо да имате съвместим модел смартфон с операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с опция за пренос на данни и съответен договор между вас и вашия мобилен оператор. 

Наличието на описаните в пакетите услуги на може да варира в различните държави, както и да зависи от конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са налични за съответния посочен в договора период от време и могат да бъдат променяни или прекратявани. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес connect.volkswagen-we.com, както и при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите на мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

7) Предложение на Volkswagen Group Charging GmbH. (Elli)

8) Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) предлага на купувачите на ID.-модели с възможност за бързо зареждане (в зависимост от оборудването с мощност на зареждането от 100 кВт) след приключването на договор до 30.06.2022 по-изгодна We Charge Go тарифа без месечна такса и We Charge Plus тарифа за 9,99 € месечно за срок до 3 последователни години. 

9) Предложение на Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

10) ID. Charger може да се поръча като опция Volkswagen ID.-моделите и не е включен като част от серийното оборудване.   

11) Keyless Access ви подпомага в рамките на възможностите на системата.

12) Максимална електрическа мощност 220 кВт: измерена по UN-GTR.21 максимална мощност, който може да бъде използвана в продължение на до 30 секунди. Наличната спрямо индивидуалната моментна ситуация мощност зависи от фактори като мъншна температура, температура, заряд и състоянието на батерията, както и от степента на физическо остаряване на високоволтовата акумулаторна батерия. Наличността на максималната мощност изисква температура на високоволтовата акумулаторна батерия между 23 и 50 °C, както и ниво на заряд на батерията над > 88%. Отклонение от изброените параметри може да доведе до редуциране на мощността, както и за невъзможност за използване на максималната мощност. Температурата на батерията може да бъде в известна степен повлияна от функцията за стационарна климатизация, а състоянието на зареждане може да се настроят наред с други параметри. Наличната къч даден момент мощност се показва на съответния индикатор в автомобила. За да запазите използваемия капацитет на батерията по възможно най-добър начин, се препоръчва на дневна база да изминавате пробег, отговарящ на около 80% от капацитета на батерията (преди започването на дълги преходи стойността може да бъде настроена и на 100%). 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип