Мисли с един ход напред

Pre-Crash

Спортният дух също има нужда от комфорт: предлаганата като опция проактивна система за защита на пасажерите "Pre Crash" в рамките на възможностите на системата ви осигурява повече безопасност при регистриране на опасност от предстоящ инцидент. Системата е в състояние да разпознава ситуации с по-голям потенциал за последващ инцидент. В такива моменти ID.4 GTX автоматично натяга предните колани. За да бъде подготвен в случай на инцидент.

Поддържа ви в правилната лента. И спазва дистанция спрямо другите.

Side Assist и Travel Assist

По-дългите прегоди с ID.4 GTX са значително по-лесни благодарение на предлагания като опция "Travel Assist " 1),2). Специално на магистрала и на добре поддържани междуградски пътища системата е в състояние в рамките на своите възможности да поддържа автомобила в лентата, както и да регулира скоростта и дистанцията спрямо другите. Наред с това предлаганият като опция "Side Assist"1),2) ви предупреждава при наличие на опасност при смяна на лентата с помощта на сигнал в съответното огледало за обратно виждане (серийно в комбинация с асистент за отпаркиране.)     

1) В рамките на възможностите на системата.

2)  Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един не е освободен от отговорността за безопасното управление на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Със задвиживане на четирите колела.

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип