Мисли с един ход напред

Pre-Crash

Спортният дух също има нужда от комфорт: предлаганата като опция проактивна система за защита на пасажерите "Pre Crash" в рамките на възможностите на системата ви осигурява повече безопасност при регистриране на опасност от предстоящ инцидент. Системата е в състояние да разпознава ситуации с по-голям потенциал за последващ инцидент. В такива моменти ID.4 GTX автоматично натяга предните колани. За да бъде подготвен в случай на инцидент.

Поддържа ви в правилната лента. И спазва дистанция спрямо другите.

Side Assist и Travel Assist

По-дългите прегоди с ID.4 GTX са значително по-лесни благодарение на предлагания като опция "Travel Assist " 1),2). Специално на магистрала и на добре поддържани междуградски пътища системата е в състояние в рамките на своите възможности да поддържа автомобила в лентата, както и да регулира скоростта и дистанцията спрямо другите. Наред с това предлаганият като опция "Side Assist"1),2) ви предупреждава при наличие на опасност при смяна на лентата с помощта на сигнал в съответното огледало за обратно виждане (серийно в комбинация с асистент за отпаркиране.)     

1) В рамките на възможностите на системата.

2)  Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един не е освободен от отговорността за безопасното управление на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.4 GTX

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип