Съвършено свързан

Навигация с включени ъпдейти на картите

Вашият нов ID.4 GTX може наистина много: предлаганата като опция, самообучаваща се навигационна система набелязва най-често въвежданите цели и съответно предпочитаните маршрути. Системата предупреждава при регистриране на проблеми с трафика и предлага алтернативи - с включени автоматични ъпдейти на картите1). Наред с това благодарение на удобния телефонен софтуер радиото може лесно да се свърже с вашия смартфон. По този начин можете удобно да говорите по телефона през системата на автомобила или пък да слушате любимата си музика от своя смартфон. Зареждането на смартфон също е лесно като детска игра: безжично в специално създадена за целта ниша. 

1)  За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store).

Използването на онлайн услугите на We Connect Start става възможно посредством интегрирана интернет-връзка. Свързаните разходи за данни, направени в Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие. ZЗа използването на безплатното приложение We Connect App е необходимо да имате съвместим модел смартфон с операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с опция за пренос на данни и съответен договор между вас и вашия мобилен оператор. 

Наличието на описаните в пакетите услуги на може да варира в различните държави, както и да зависи от конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са налични за съответния посочен в договора период от време и могат да бъдат променяни или прекратявани. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес connect.volkswagen-we.com, както и при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите на мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Със задвиживане на четирите колела.

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип