App-Connect

Използвайте любимите си приложения във вашия Volkswagen

Искате по удобен начин да използвате приложенията от смартфона си във вашия автомобил? Благодарение на App‑Connect сега това е по-лесно отвсякога. Технологията ви дава възможност да управлявате избрани приложения и съдържание от смартфона ви директно във вашия Volkswagen. Приложенията се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системата и могат да се управляват удобно в зрителното ви поле. По този начин получавате удобен достъп до музика, новини, карти или аудиокниги. Възможни са три опции за свързване със смартфон: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®.  Apple CarPlay™ и Android Auto™ от Google могат да се използват и безжично.1)  За да се намали вероятността от отклоняване на вниманието на водача, по време на шофиране е възможно използването единствено на сертифицирани за целта приложения. Моля също така да имате предвид, че определени приложения не са съвместими с всяка от трите технологии, както и че предлагането на трите технологии e възможно да варира в зависимост от конкретната държава. Информация относно съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/.

Напълно свързан с вашия ID.4 GTX

We Connect Start

Дигиталните услуги на "We Connect Start"2) превръщат новия ID.4 GTX в свързан автомобил, тъй като с помощта на вградената SIM-карта автомобилът ви по желание може да се свързва онлайн. Данни за трафика в реално време, зарядни станции и техния статус, цени и работно време - всичко това е на ваше разположение. С помощта на приложението We Connect ID. App вие винаги държите автомобила си под око, а смартфонът ви се превръща в дистанционно управление. Освен това благодарение на актуализациите на системата винаги ще бъдете в крак с времето. С помощта на приложението можете да проверявате реалистичния пробег на автомобила си, да настройвате климатичната инсталация, или пък да стартирате или финализирате процес по зареждане. "We Connect Start" в ID.4 може да се използва безплатно през първите три години. Така вие оставате свързани със своя автомобил - без значение дали сте на пътя или на дивана у дома.

Повече за We Connect Start

1) В зависимост от държавата, модела и производителя на телефона.

2) За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect Start с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store).

Използването на онлайн услугите на We Connect Start става възможно посредством интегрирана интернет-връзка. Свързаните разходи за данни, направени в Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие. За използването на безплатното приложение We Connect App е необходимо да имате съвместим модел смартфон с операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с опция за пренос на данни и съответен договор между вас и вашия мобилен оператор. 

Наличието на описаните в пакетите услуги може да варира в различните държави, както и да зависи от конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са налични за съответния посочен в договора период от време и могат да бъдат променяни или прекратявани.  Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес connect.volkswagen-we.com, както и при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите на мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Със задвиживане на четирите колела.

Изцяло електрическият
ID.4 GTX

Със задвиживане на четирите колела.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип