За приключение със стил

ID.5 GTX

Няма значение дали се намирате в пулсиращ голям град или в идиличен планински проход: иновативното Dualmotor двойно предаване на новия ID.5 GTX Ви помага да достигате до целта си под съпровода на спортни емоции. Технологията включва два електромотора, които с помощта на едностепенна трансмисия задвижват предния, респ. задния мост. За разлика от конвенционалните системи за задвижване на четирите колела, тук няма механична връзка между двата моста. За добро сцепление и по-стабилно поведение се грижи също и специалният режим "Traction"1, който напасва характеристиките на задвижването на Вашия ID.5 GTX по оптимален начин спрямо настилката. Все пак GTX не е създаден само за асфалтовите пътища - той осигурява върхово представяне почти навсякъде. 

ID.5 GTX е ефективен като ID. и едновременно с това се ускорява като GTI - неговите два електромотора отдават цялата си мощ и въртящ момент още при потегляне. За да оставите сивото всекидневие зад себе си, голямата, интегрирана в пода на автомобила батерия осигурява голям пробег и балансирано поведение на пътя. 

Настройките на профила на работа на автомобила Ви подпомагат в рамките на възможностите на системата.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

с Dualmotor двойно предаване.

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип