Спортен до най-малкия детайл

ID.5 GTX

Мощен, спортен, изразителен: със своята характерна Coupé-форма ID.5 GTX се откроява ярко в своя клас. Футуристичните 20-цолови джанти от лека сплав1 в ексклузивен GTX дизайн, релси за багаж на покрива и декор на задните колонки на покрива в черен цвят Anthrazit, както и типичният за ID.5 черен покрив, с които моделът се откроява сред конкурентите, са характерни отличителни белези на GTX. Специфични са също аеродинамичният силует със снишаваща се задна част с характерен спойлер, който придава на този представител на електрическата мобилност още повече мощ в изъчването - и показва от пръв поглед колко силен характер притежава той. Особено когато преминавате покрай него.

Нашите автомобили серийно са оборудвани с летни гуми. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

с Dualmotor двойно предаване.

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип