Пространство за изживявания

ID.5 GTX

Изживейте просторния и интелигентно проектиран интериор, който Ви предоставя изключителен комфорт, който можете да видите и да почувствате. Още по-впечатляващото: въпреки спускащата се линия на покрива с Coupé-форма ID.5 GTX предоставя изобилие от място във височина и на втория ред седалки. Така в ID.5 GTX могат удобно да пътуват до 5 души. Благодарение на големия товарен обем остава достатъчно място и за техния багаж. Модерното оборудване превръща интериора на ID.5 GTX в пространство за вдъхновяващи изживявания, като прогресивният дизайн се комбинира с авангардни технологии и интуитивно управление на функциите. Този интериор Ви дава възможност да се наслаждавате на всеки момент от пътуването.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

с Dualmotor двойно предаване.

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип