Свързаност

ID.5 GTX

    

We Connect

Дигиталните услуги на We Connect1 превръщат ID.5 GTX в свързан автомобил, който с помощта на монтираната в автомобила SIM-карта по желание може да бъде онлайн. Възползвайте се от предимствата на Over-the-Air актуализациите с помощта на възможностите за свързаност на Вашия ID. и се възползвайте от нови функции и оптимизации. С помощта на приложението We Connect ID. App2  за Вашия смартфон можете да държите под око всички важни данни за Вашия ID.: проверявайте например оставащия пробег или дали всички врати и прозорци са затворени и заключени. В зависимост от прогнозата за времето през приложението ще получавате и препоръки за предварително подгряване на високоволтовата акумулаторна батерия.

We Connect Plus

Данни за трафика в почти реално време както и информация за зарядните станции, включваща натовареност, цени и работно време - всичко това получавате с We Connect Plus1. С помощта на приложението We Connect ID. App2 Вашият смартфон се превръща в дистанционно управление. По този начин можете лесно и удобно да започвате или преустановявате процес по зареждане от разстояние, както и да управлявате климатичната инсталация според индивидуалните си потребности. Освен това през приложението We Connect ID. App на основа на запаметени маршрути можете да получавате предложения за оптимизации по отношение на предварителното климатизиране на салона на автомобила и оптималното време за започване и приключване процеса по зареждане на батерията. Останете свързани със своя автомобил - без значение дали сте на пътя или на дивана у дома.

App-Connect

Искате по удобен начин да използвате приложенията от смартфона си във вашия автомобил? Благодарение на App‑Connect6,8 сега това е по-лесно отвсякога. Технологията ви дава възможност да управлявате избрани приложения и съдържание от смартфона ви директно във вашия Volkswagen. Приложенията се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системата и могат да се управляват удобно в зрителното ви поле. По този начин получавате удобен достъп до музика, новини, карти или аудиокниги. Възможни са три опции за свързване със смартфон: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®.  Apple CarPlay™ и Android Auto™ от Google могат да се използват и безжично.7

За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. Договорът за We Connect при ID. моделното семейство не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus може да се използва за ограничен период от три години, а след изтичането на този срок ползването му може да бъде продължено срещу допълнително заплащане.За да можете да използвате услугите на We Connect Start през целия срок на договора, след първоначалната регистрация имате време от 90 дни, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. App (налично в App Store и Google Play Store) и да използвате We Connect Plus за цялата продължителност на заявеното време. При по-късна регистрация времето за ползване на услугате се съкращава. 

Някои от онлайн услугите на We Connect / We Connect Plus могат да бъдат управлявани единствено от приложението We Connect ID. App. За използване на безплатното приложение е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM-карта с опция за пренос на данни и сключен договор между Вас и Вашия мобилен оператор. При преноса на данни в интернет е възможно, в зависимост от Вашата тарифа за мобилни услуги, специално в чужбина да бъдат начислени допълнителни такси (например такси за роуминг).

Мобилните онлайн услуги са на разположение за описания в договора срок от време и по време на срока на договора е възможно да подлежат на определени промени. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес www.connect.volkswagen-we.com, както и при Вашия дилър на Volkswagen. Моля освен това да обърнете внимание и на настоящите общи условия за дигиталните услуги за ID. моделното семейство. 

За използване на безплатното приложение е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM-карта с опция за пренос на данни и сключен договор между Вас и Вашия мобилен оператор. При преноса на данни в интернет е възможно, в зависимост от Вашата тарифа за мобилни услуги, специално в чужбина да бъдат начислени допълнителни такси (например такси за роуминг).

Над 80% процента от наличната обществена зарядна инфраструктура в Европа.

Ще се появи на по-късен етап.

Apple Music / Spotify и всички принадлежащи логота и търговски марки са запазени марки на Apple Inc., респ. на Spotify. За използването на Apple Music / Spotify е необходимо да имате Apple / Spotify потребителски профил.

Volkswagen AG (Volkswagen) дава възможност през това In-Car приложение за достъп до Apple Music услуги / Spotify услуги. Volkswagen не носи отговорност за наличността и работата на съответните услуги. Apple / Spotify осигуряват своите стрийминг услуги на собствена отговорност. Използването на въпросните услуги става според условията за употреба и политиката за лични данни на Apple / Spotify.

За да използвате Apple Music / Spotify In-Car App в автомобил на Volkswagen, е необходимо да имате Volkswagen ID и We Connect Plus договор. Разходите за преноса на данни е за сметка на Volkswagen AG.

Двете технологии са отговорност изцяло на Apple и Spotify, като Volkswagen AG няма контрол върху специфичната за различните държави наличност на услугите, както и за липсата на покритие на дадени услуги в дадени държави. Наличността на Apple Music можете да проверите на адрес https://support.apple.com/de-de/HT204411, а тази на Spotify на адрес https://support.spotify.com/de/article/where-spotify-is-available/. По време на срока на договора функциите подлежат на промяна, както и евентуално на деактивация.

App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отклоняване на вниманието на водача, по време на шофиране е възможно използването единствено на сертифицирани за целта приложения. Моля също така да имате предвид, че определени приложения не са съвместими с всяка от трите технологии, както и че предлагането на трите технологии e възможно да варира в зависимост от конкретната държава. Информация относно съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/.

Когато сте участник в движението, Вие сте длъжни непрекъснато да проявявате предпазливост и двустранно внимание спрямо действието на останалите участници в движението. Когато шофирате, трябва винаги да бъдете нащрек.

Зависи от конкретната държава, модела и мобилния оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

с Dualmotor двойно предаване.

Изцяло електрическият ID.5 GTX

с Dualmotor двойно предаване.

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип