4MOTION технология: Задвижване на четирите колела в ежедневието

4x4 от Volkswagen: четири е по-добре от две

Ако задвижващите сили се прилагат от четири вместо от две колела на пътя, придвижването напред става по-лесно, по-безопасно и по-плавно. Защото при задвижване на четирите колела всяко колело трябва да поеме по-малко надлъжни сили (ускоряване, спиране), може да създаде повече странични направляващи сили (шофиране по завои) − физичен закон. Интелигентното задвижване на четирите колела 4MOTION има много силни страни: Неговата управляваща централа винаги регистрира динамиката на движение на автомобила и колелата и разпределя много бързо − благодарение на светкавичното си време за реакция, − задвижващите сили по интелигентен начин. 

Между другото това допринася

  • за един плюс към сцеплението
  • за подобряване на поведението на шофиране
  • за оптимална стратегия на задвижването z. B. за шофиране по завои, режим на движение без тяга или режим на теглене
  • за интелигентен баланс на силите между предната и задната ос
  • по-висока стабилност onroad и offroad

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ще Ви заведат навсякъде. Задвижване на всички колела 4MOTION

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип